Jeneratör tavsiyesine ihtiyacım var

bygold007

Yeni Üye
herkese merhaba;
abimin demir doğrama üzerine iş yeri var jasic roney arc 200 (200 amper) ve fimer x176 (176 amper) marka model iki tane kaynak makinamız var ve makinalar invert iki makinanın aynı anda çalışması şartımız yok bu makinalarla arazide sorunsuz kaynak işlerimizi yapabileceğimiz bir jeneratör arıyoruz ancak internette çok farklı marka ve modeller var bu konuda çok kararsız kaldık size danışmak istedim marka ve model konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yapacağımız işler demir kapı montajı ve alan kapatma tercihen 3-5 saat arası kesintisiz çalışabilecek bir makina olursa memnun olurum. not: işlerimizde %97 rutil elektrot kullanıyoruz 3,25 rutil elektrot ile çalışmamız gerektiğinide göz önünde tutarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese teşekkürler.

herkese merhaba;
abimin demir doğrama üzerine iş yeri var jasic roney arc 200 (200 amper) ve fimer x176 (176 amper) marka model iki tane kaynak makinamız var ve makinalar invert iki makinanın aynı anda çalışması şartımız yok bu makinalarla arazide sorunsuz kaynak işlerimizi yapabileceğimiz bir jeneratör arıyoruz ancak internette çok farklı marka ve modeller var bu konuda çok kararsız kaldık size danışmak istedim marka ve model konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yapacağımız işler demir kapı montajı ve alan kapatma tercihen 3-5 saat arası kesintisiz çalışabilecek bir makina olursa memnun olurum. not: işlerimizde %97 rutil elektrot kullanıyoruz 3,25 rutil elektrot ile çalışmamız gerektiğinide göz önünde tutarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese teşekkürler.
Burada yazıyor hangi güçte jeneratör kullanılacağı.
230 volt sutunundaki güçte olacak.10KVA
Diğer kaynak makinası içinde aynı gücü kabul edersek 2 katı güçte olan jeneratör alınacak.
Opera Anlık Görüntü_2025-12-25_133625_www.jasic.co.uk.png

İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim orta sınıf jeneratör markaları nelerdir bu konuda bilginiz var mı?

Bende AKSA 3500VA var. Bu güç her türlü kaynak için yetersiz. Buna rağmen 2.5mm elektrod ve 80A ile kaynak yapmama izin veriyor. Bu nedenle benim tavsiyem tabii AKSA oluyor.

Forum istatistikleri

Konular
8,710
Üyeler
3,477
Son üye
kedikedi

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back