Kısırlı Yada Çiğ Köfteli Altın Günü

Alışkanlık yapabilir .

Kurs .

Işyerinde 4 tane bozuk dozaj pompası, bir tane osiloskop var . Evde otururken bile ellerim kaşınıyor.
Sizin için c.tesi pazar günü için iş buldum ( boş durmak yok + para )

Hurdacilik el arabasi tedariği tamamdır.
Aynı yerde olsak beraber çıkardık.

Olmadı kavun karpuz ne varsa .

Ben susayim .

Ekler

• IMG_20220920_153649.jpg
    IMG_20220920_153649.jpg
    172.9 KB · Görüntüleme: 104
Bizim memlekette bununla bir Allahın kulu uğraşmaz. 19 tane sıfırdan pin yaptı amcam.

Bizim memlekette bununla bir Allahın kulu uğraşmaz. 19 tane sıfırdan pin yaptı amcam.

bu adamın bizim memleketteki tamirciler ile alakası yok.

bizim tamirciler yaptım oldu diyip a entegresi yerine b takar, sigorta yerine tel atar, orjinal smps yerine 20 liralık adaptör koyar.

Bu adam cihazı her zaman orjinale en yakın hale getirip veriyor

Bugün evdeyim işim gücüm yok . Şu epeydir bozuk olan ph ölçum kalemini bir sökeyim bakalım dedim . Kapağını açıp içinden kartını asılıyorum. Gelmiyor oğlu gelmiyor. Ölçüm ucu tarafından biraz elimle iteyim dedim . Bastırır bastırmaz camı çıt diye kırılmaz mı . Yahu dedim herşey mi bu kadar boktan oldu dünyada. Artık kırıp yarıp kartını aldım içinden. Gerisi çöp oldu malesef.

Bugün evdeyim işim gücüm yok . Şu epeydir bozuk olan ph ölçum kalemini bir sökeyim bakalım dedim . Kapağını açıp içinden kartını asılıyorum. Gelmiyor oğlu gelmiyor. Ölçüm ucu tarafından biraz elimle iteyim dedim . Bastırır bastırmaz camı çıt diye kırılmaz mı . Yahu dedim herşey mi bu kadar boktan oldu dünyada. Artık kırıp yarıp kartını aldım içinden. Gerisi çöp oldu malesef.
Abi gel sen bi raspberry pico al bilgisayarında varsa bizim kervana katılmış olursun çok güzel projeler yapıyoruz kendisi ile

Yıldızcı zafer gibi değildir inşallah projeler :) Elde havya onu buna tuttur , bunu şuna tuttur . Komik .
Pico ile 0dan yaptığımız güç kaynağı var
Projeyi yapan @Gokrtl abim,
Projenin en önemli destekçisi @taydin abi,
Ben ve @ibrahimcelik bildiğimiz kadarıyla yardım ediyoruz projeye.

Sende böyle bir proje düşünür yapmaya başlarsan bu kadro sana yardım ederiz sorun yok.

Bu projeyi yaparken pico ile epey ilerleme kaydettik, yazılımsal reset, analog okuma, haberleşme hatlarını aktif edip kullanma, dış kesme vs.

Yıldızcı zafer gibi değildir inşallah projeler :) Elde havya onu buna tuttur , bunu şuna tuttur . Komik .
O ve onun gibiler nedeniyle elektronik çok hafife alınıyor herşey aldım bağladım bitti gibi lanse ediliyor tabii o tarz içerik üreticileri izleyici değil cebe indirdiği çorba(€) yı düşünüyor.

Forum içi arama yerine Pico yazarsan genel bir özet görürsün neler yaptık bu güne kadar pico ile

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back