Kalın Sticker gibi bir malzeme ne olabilir?

Endorfin35+

Kayıtsız Üye
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
4,204
Kullandığım plastik bir kutunun altında parmak girecek büyüklükte delikler var. Kutunun tüm alt yüzeyi 10x10cm gibi bir alan. Aklıma gelen hafif kalın bir etiketi komple kutunun altına yapıştırmak. Parmaklandığında yırtılmayacak bir kalınlık yeterli. Böyle kendinden yapışkanlı kesip kullanabileceğim mümkünse renkleri olan bir malzeme ne olabilir?
 
EVA denilen malzeme iş görebilir. sanayide fitilcilerde koli bandı formunda bulabilirsin. çeşitli kalınlıklarda bulunuyor ama hep siyah. renklileri kırtasiyelerde satılıyor. onun da yapışkanlısı bulunuyor ama zor bulunuyor. yapışkansız olanı A101 de satılıyor 1.5mm gibi bir kalınlığı var. dün aldım 10 tanesi 11 lira gibi bir şeydi.
EVA-SUNGER-LEVHA-RULO-2-MM-100x100-KENDINDEN-YAPISKANLI-resim-121.jpeg



Ekran Alıntısı8.PNG
 
D-C-Fix. Ben bununla bisiklet kadrosu bile kapladim. Yirtilmaya, asinmaya, gunes isigina vb cok dayanikli. Hatta evdeki pencereli kapilarin camlarini kapladim, olurda cam kirilirsa dagilmasin diye.

 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,884
Mesajlar
100,399
Üyeler
2,492
Son üye
alikara3

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top