Kalın Sticker gibi bir malzeme ne olabilir?

Endorfin35+

Kayıtsız Üye
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
4,606
Kullandığım plastik bir kutunun altında parmak girecek büyüklükte delikler var. Kutunun tüm alt yüzeyi 10x10cm gibi bir alan. Aklıma gelen hafif kalın bir etiketi komple kutunun altına yapıştırmak. Parmaklandığında yırtılmayacak bir kalınlık yeterli. Böyle kendinden yapışkanlı kesip kullanabileceğim mümkünse renkleri olan bir malzeme ne olabilir?
 
EVA denilen malzeme iş görebilir. sanayide fitilcilerde koli bandı formunda bulabilirsin. çeşitli kalınlıklarda bulunuyor ama hep siyah. renklileri kırtasiyelerde satılıyor. onun da yapışkanlısı bulunuyor ama zor bulunuyor. yapışkansız olanı A101 de satılıyor 1.5mm gibi bir kalınlığı var. dün aldım 10 tanesi 11 lira gibi bir şeydi.
EVA-SUNGER-LEVHA-RULO-2-MM-100x100-KENDINDEN-YAPISKANLI-resim-121.jpeg



Ekran Alıntısı8.PNG
 
D-C-Fix. Ben bununla bisiklet kadrosu bile kapladim. Yirtilmaya, asinmaya, gunes isigina vb cok dayanikli. Hatta evdeki pencereli kapilarin camlarini kapladim, olurda cam kirilirsa dagilmasin diye.

 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,994
Mesajlar
145,787
Üyeler
3,629
Son üye
okanbahadirsoygur

Son kaynaklar

Back
Top