Kaliteli Distortion Devresi

aslanbey

Üye
Katılım
5 Nisan 2022
Mesajlar
11
gitar.PNG


Distortion devresi ile denenmiş gitar ses dosyası. Ekten indirebilirsiniz.
 

Ekler

  • test_distortion.rar
    4.3 MB · Görüntüleme: 129
Last edited by a moderator:
Potansiyometrelerden bazıları pedal mı oluyor? Yoksa bir distorsiyon ayarı yapıp tüm eser boyunca o distorsiyon mu geçerli oluyor?
 
Potansiyometrelerden bazıları pedal mı oluyor? Yoksa bir distorsiyon ayarı yapıp tüm eser boyunca o distorsiyon mu geçerli oluyor?
Çoğunlukla sabit bir kere ayarlanıyor ve sadece parça içinde foot switch ile on/off yani bypass yapılıyor. Bazı butik pedallar veya çok nadir modellerde başka bir foot switch ile başka bir ses tonuna ayarlanmış kademeye geçiliyor olabilir. Vardı sanırım öyle modeller de ama çoğunlukla tek ayar. Ama wah pedalı diye bir şey de var onda pedalın kendisi alttan pota bağlı tondaki değişim de bu şekilde çıkıyor zaten. Dikkat ederseniz videolarda dibe kadar tam basarsanız onun da switchi var onu aktif edip aç kapa da yapabiliyorsunuz.
Örnek:
 

Forum istatistikleri

Konular
5,821
Mesajlar
99,353
Üyeler
2,476
Son üye
mrmandos

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top