hakan8470
abantu
Bugun birisi ben eve girerken beni cevirdi. Annesinin yasli oldugunu bazen kapiyi acik unuttugunu, bir alarm aldigini ama cok dandik ciktigini sonrada bir manyetik kapi sensoru aldigini ama arkasina nasil bir sey yapacagini bilmedigini soyledi. Aldigi sey tam da sunun gibi bir sey
Sonra getirdi bunu, icini acmadim ama icerisinde miknatistan etkilenen bir sey var. Miknatis yaklasinca kablo uclarinda 5 Ω , mikantis uzaklastiginda OL oluyor. Sanirim boyle seylere NC deniyor.
Kadincagiz evden cikarken pek unutmuyor kilitliyor mus, ama kapi daha cok eve girdiginde acik kaliyormus. Acik kaldiginda gurultu yapacak bir sey olamaz mi dedi. Ne deyim bilemedim.
Topu hepinize atiyorum. Siz soyleyin ben yapmaya raziyim.
Sonra getirdi bunu, icini acmadim ama icerisinde miknatistan etkilenen bir sey var. Miknatis yaklasinca kablo uclarinda 5 Ω , mikantis uzaklastiginda OL oluyor. Sanirim boyle seylere NC deniyor.
Kadincagiz evden cikarken pek unutmuyor kilitliyor mus, ama kapi daha cok eve girdiginde acik kaliyormus. Acik kaldiginda gurultu yapacak bir sey olamaz mi dedi. Ne deyim bilemedim.
Topu hepinize atiyorum. Siz soyleyin ben yapmaya raziyim.