kariyer tavsiyesi

west7

Yeni Üye
İyi forumlar.
Marmara Üni Elektronik Haberleşme teknikerliği mezunuyum. İstanbul anadolu & Kocaeli tarafında çalışabilirim. Sizce elektronik alanında hangi pozisyonlara ve şirketlere yönelmek daha mantıklı? Uzun vadede kazanç ve gelecek potansiyeli yüksek alanlar neler? Bu işe yeni başlayacak birine ne tavsiye edersiniz?

öncelikle bu konuya karşı ilgin ne durumda. çünkü zorla güzellik olmuyor. elektroniği bir meslek-para kazanılacak araç olarak görüyorsan teknik terimlere - konulara belli seviyede hakim olacağın ama tasarım yapmayacağın satış mühendisliği veya organizasyonel alanlara yönelebilirsin.

becerin ne yönde bazı insanın kağıt-kalem-evrak işleri yönü kuvvetlidir, bazı insan dağınıktır ama stres altında çok iyi çalışır, bazı insan çok iyi problem çözer ama rutin işlere gelemez.

öncelikle bu konuya karşı ilgin ne durumda. çünkü zorla güzellik olmuyor. elektroniği bir meslek-para kazanılacak araç olarak görüyorsan teknik terimlere - konulara belli seviyede hakim olacağın ama tasarım yapmayacağın satış mühendisliği veya organizasyonel alanlara yönelebilirsin.

becerin ne yönde bazı insanın kağıt-kalem-evrak işleri yönü kuvvetlidir, bazı insan dağınıktır ama stres altında çok iyi çalışır, bazı insan çok iyi problem çözer ama rutin işlere gelemez.
Okul sürecinde babadan gelen zanaatle bedenen yat sektöründe 2 yıl aktif çalıştım, son dönemde personel sorumluluğu üstlendim; 10 gün sonra askere gidiyorum. bedelli askerlik sonrası elektronik alanında ilerleme kararı aldım ve iletişimim güçlü, evrak ve organizasyon süreçlerine hâkimim ama daha çok saha dışı çalışabileceğim bir pozisyon istiyorum

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,923
Üyeler
3,594
Son üye
ejder yıkan

Son kaynaklar

Back