Bana kopyalandığı söylendi abi. Ben onların yalancısıyım. Hatta çalışmayan 5 tane cihazın çipini bizzat söküp zipli poşetle teslim ettim. Çalışan yazılımı kopyalayıp geri gönderecekler ve ben yine bizzat aynı çipleri yerine takacağım. O zaman netleşir durum tam olarak.Kopyalaması için çalışan bir sistemdekini okuması lazım. Çipi kilitlememişlerse ancak okuyabilir. Bence olan o değil. O tamir eden, hurda bir karttan çipi komple söküp çalışmayana takmıştır.
Bana kopyalandığı söylendi abi. Ben onların yalancısıyım. Hatta çalışmayan 5 tane cihazın çipini bizzat söküp zipli poşetle teslim ettim. Çalışan yazılımı kopyalayıp geri gönderecekler ve ben yine bizzat aynı çipleri yerine takacağım. O zaman netleşir durum tam olarak.
Adamla bizzat tanışmadığım için bişey diyemeyeceğim. Bana söylenen sağlam çipten okuyup, süresi bitene yazdığı. Durum böyleyse çip kilitli değil demektir. Ama biraz daha detaylı öğrenmeye çalışacağım.O zaman HEX dosyasını bir yerden bulmuştur. Veya çipin üreticisi dayısıdır kilitli çipi okumaya yarayan arka kapıyı kullanıyordur
Valla dopler radarın çalışma prensibini bilen herkes yazabilir o kodu. Ben bile yazarım. Doplerden 1 geliyorsa röleyi çek, sıfır geliyorsa bırak. Piyasada pek tiny25 yok. 45-85 filan var. Aslında alıp denemek lazım ama işte ben dopplerden ne geldiğini anlamıyorum.Aslında bir ihtimal daha var. Neticede orada kullanılan çip ATTiny20, içerideki program ne kadar karmaşık olabilir? Bu karttan çok sayıda arızalı geleceğini bilen bir tamirci, onun içindeki kodun eşdeğerini birine yazdırır. O yazılan programın HEX dosyası ile de tekrar tekrar programlar.