Merhaba ben Mekatronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Baha, kendimi geliştirmek staj ve iş başvurularında kendimi öne çıkarmak istiyorum bölümüm ingilizce bu yüzden ingilizcem bir nebze iyi o yüzden ingilizceni geliştir demeyin lütfen gerçekci bir şekilde ben işinde iyi aranan bir mühendis olmak istiyiyorum kendimi geliştirmeye başladım son zamanlarda elektrik derslerim vasat onun haricindeki derslerim iyi elektriğimi geliştirmek için youtubedan elektrik devreleri 1 ve 2 ye başladım en temelden alıp geliştireceğim daha sonra da elektronik kursuna başlıaycağım yaptığım şeylerden bahsedersek esp32 den amatör bi drone yaptık stabil uçamadı ama olsun ben çizdim bu arada droneu fusion 360 dan çizim yeteneğim biraz iyi ve onu da bir kurs aracılğı ile geliştiriyorum robot kol yaptık pıd kontrollü falan yapay zekadan yardım alarak tabi yazılım kısmını seviyorum ama dersleri geçecek kadar biliyorum çok gelişmiş değilim muazzam bi kod yeteneğim yok neyse kendimi yeterince tanıttım muhakkak atladığım şeyler olmuştur demem o ki ben neleri öğrenmeliyim neler yapabilmeliyim ki istediğim profilde biri olabileyim en iyisi olamasam da iyisi olmak istiyorum