Kendin yap logic analyzer (Raspberry pi pico ile)

400 mhz çok iddiali geldi bana. gerçek 40-80 mhz lojik analizörler bile fpga ve hızlı ramler kullanarak bu işi yapıyor.

Bir de yüksek frekans destekleyen lojik analizörlerde her girişin yanında şasesi var. Yani 2x16 header var, üst pinler sinyal, alt pinler şase. Ama 50 MHz de güvenli çalışabiliyorsa bu o da çok faydalı olur.

Bir de yüksek frekans destekleyen lojik analizörlerde her girişin yanında şasesi var. Yani 2x16 header var, üst pinler sinyal, alt pinler şase. Ama 50 MHz de güvenli çalışabiliyorsa bu o da çok faydalı olur.
Donanımı tekrardan çizip 24 giriş üst kısmına da 24 gnd eklenebilir 2*40 2 tane header çözer işi abi.

Donanımı tekrardan çizip 24 giriş üst kısmına da 24 gnd eklenebilir 2*40 2 tane header çözer işi abi.

Evet ona göre de ground plane yapmak, ve nihayetinde de test edilmesi lazım. Yapmak isteyen varsa, ürünü test edebilirim. Bende çok daha yüksek bant genişliğinde pattern jeneratör var :tamam2:

Oradaki TXU0104PWR level shifter'lerin yurt dışından getirtilmesi gerekiyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,110
Üyeler
2,881
Son üye
adanali0001

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back