Kendin yap SMU mu?

Sercan

--
Dave Erickson isimli bir elektronik mühendisi, Keithley 236/237 SMU’yu inceleyip kendi versiyonu olan bir "kendin yap SMU geliştirmiş.

Projesini açık kaynaklı olarak blog sayfasında paylaşmış. Yaklaşık 55–60 yıl boyunca iyi firmalarda, özellikle analog elektronik alanında çalıştıktan sonra, sanırım bilgi birikimini bir miras olarak bırakmak istemiş olabilir. Darısı bizlerin başına...

Gümrük sorunumuz olmasaydı, hiç düşünmeden bu projenin bir kopyasını yapmak için girişirdim. Nitekim Slovakyalı Jaromir isimli biri de benim gibi düşünmüş ve kendi uyarlamasını geliştirmiş.

Her ikisinin de bağlantılarını aşağıda paylaşıyorum.

Sonuçta, öznesi tembellik olan, "bedava enerji için enerji harcamak" gibi saçma bir paradoks değil bu. Bu sebeple sanmıyorum ki bizden biri denesin, ama umarım yanılırım ve tecrübelerinden hep birlikte faydalanırız. :kahve_ic:

1761862914823.png

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
8,455
Üyeler
3,345
Son üye
suayipalparslan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back