Kicad Export 3DShapes ile, Lokal Kütüphane 3D Models dosya yollarının toplu güncellenmesi.

hasankara

Üye
Katılım
17 Mart 2025
Mesajlar
16
Kicad in sunduğu global kütüphaneler dışında kendi global kütüphanemi oluşturup tasarımlarda kullanıyorum. Tasarım kütüphane bağımlılıklarından kurtulmak için "Footprints to New Library ... " , "Symbols to New Library ... " ile şema ve pcb için ayrı ayrı kütüphane oluşturup, aynı zamanda mevcut tasarımda ki komponentlerin tümünü, oluşturulan yeni kütüphaneyle otomaik bağlayabiliyoruz. Buraya kadar işler yolunda.
Ancak 3dshapes kısmında ise Export VRML... kullanmak istediğimizde, kullanılan 3dspahes leri tek bir klasörde .wrl uzantısı ile toplayabiliyor yalnız, lokal kütüphane ile ilişkilendirmesi otomatik gerçekleşmiyor.
Özetle komponent footprint leri lokal kütüphaneye çevrilirken 3dshapes lerinde, otomatik şekilde belirtilen klasör içerisinde toplanıp , yine lokal footprint kütüphanesi ile ilişkilendirmek mümkün mü?
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,798
Mesajlar
129,389
Üyeler
3,141
Son üye
deniz_mert

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back
Top