Komponent takibi için yeni program çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TA3UIS
  • Başlama tarihi Başlama tarihi
Benim Arch Linux sisteme kurulumunu yaptım. Eline sağlık, giriş yaptım ve bazı yapılandırmaları tamamladım.

Yalnız komponent eklerken Paket belirtilmesini zorunlu kılıyor. Yeni komponent eklerken sadece "ürün adı" zorunlu olmalı.

Zorunlu olan kısımlar için tanımlama yapabilirsin. --- ya da Jenerik gibi mesela.
Komponent girerken bir kere seçersin ve son seçimlerin hatırlanır tekrar seçmek için uğraşmazsın.
Sonra paket, kategori, lokasyon, üretici, tedarikçi vs ekledikçe istersen gerekli değişiklikleri yaparsın.

stok isimli veri tabanı oluşturun.
veritabanı klasörü içündeki stok sql dosyasını stok veritabanına import edin.

stok isimli veri tabanı oluşturun.
veritabanı klasörü içündeki stok sql dosyasını stok veritabanına import edin.
Xampp üzerinde denediğimde midir bilmiyorum bu işlemi yaptım ancak hata verdi. Ubuntu sunucum üzerinden denedim orada hata vermeden direkt olarak veritabanını çekti. /var/www/html klasörüne sitenin dosyalarını attım. Eriştim login ekranına geldim ancak giriş yap dediğimde herhangi bir değişme olmadı.

Xampp üzerinde denediğimde midir bilmiyorum bu işlemi yaptım ancak hata verdi. Ubuntu sunucum üzerinden denedim orada hata vermeden direkt olarak veritabanını çekti. /var/www/html klasörüne sitenin dosyalarını attım. Eriştim login ekranına geldim ancak giriş yap dediğimde herhangi bir değişme olmadı.
veritabanı bağlantı bilgilerini değiştirmeden giriş yapmaya çalışıyormuşum ya :katil1::katil2:

Forum istatistikleri

Konular
7,523
Üyeler
3,049
Son üye
MelihEfe

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back