Xampp üzerinde denediğimde midir bilmiyorum bu işlemi yaptım ancak hata verdi. Ubuntu sunucum üzerinden denedim orada hata vermeden direkt olarak veritabanını çekti. /var/www/html klasörüne sitenin dosyalarını attım. Eriştim login ekranına geldim ancak giriş yap dediğimde herhangi bir değişme olmadı.stok isimli veri tabanı oluşturun.
veritabanı klasörü içündeki stok sql dosyasını stok veritabanına import edin.
veritabanı bağlantı bilgilerini değiştirmeden giriş yapmaya çalışıyormuşum yaXampp üzerinde denediğimde midir bilmiyorum bu işlemi yaptım ancak hata verdi. Ubuntu sunucum üzerinden denedim orada hata vermeden direkt olarak veritabanını çekti. /var/www/html klasörüne sitenin dosyalarını attım. Eriştim login ekranına geldim ancak giriş yap dediğimde herhangi bir değişme olmadı.

[Sat Feb 7 14:34:10 2026] [::1]:40720 Accepted
[Sat Feb 7 14:34:10 2026] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function prepare() on string in Stok_Takip_Mekatronik_TA3UIS/V1/komponent-1/komponent2/giris-yapiliyor.php:12
Stack trace:
#0 {main}
thrown in Stok_Takip_Mekatronik_TA3UIS/V1/komponent-1/komponent2/giris-yapiliyor.php on line 12
[Sat Feb 7 14:34:10 2026] [::1]:40720 [500]: POST /giris-yapiliyor.php - Uncaught Error: Call to a member function prepare() on string in Stok_Takip_Mekatronik_TA3UIS/V1/komponent-1/komponent2/giris-yapiliyor.php:12
Stack trace:
#0 {main}
thrown in Stok_Takip_Mekatronik_TA3UIS/V1/komponent-1/komponent2/giris-yapiliyor.php on line 12
[Sat Feb 7 14:34:10 2026] [::1]:40720 Closing
Veritabanı klasörü içinde stok isimli veritabanı var.
stok isimli veritabanı oluşturup bu dosyayı import edin.
$veritabani = "stok";
$kullanici = "root";
$parola = "" // root kullanıcısı için parola oluşturulduysa tırnak işaretleri arasına yazın;