Abdullah00
Üye
Merhaba Bosch pbd40 sütunlu matkap tablasinda kullanmak üzere mengeneli sport arıyorum bulamadım.nerden bulabilirim. Önerisi olan varmı
Metal freze de baskıya dayanır mı abi peki buna benzer aliexpresten alüminyum aldim malzeme altta esniyir du üst alüminyum tabla da esniyorduProxxon 20150 koordinat sehpası var. Aluminyum döküm ve senin matkabın iş kapasitesine de uygun. Ben Proxxon'un frezesi ile kullanıyorum memnunum.
23641 eklentisine bakPROXXON - KT 150
www.proxxon.com
Metal freze de baskıya dayanır mı abi peki buna benzer aliexpresten alüminyum aldim malzeme altta esniyir du üst alüminyum tabla da esniyordu
Evet abi doğru gayet de iyi ama güzel kesme derinliği ayarladıgin zaman kesme yağı ve güzel bir uç kullandığın zaman. Biraz da sabırla çok güzel sonuç veriyor sadece işte sport konusunda çözüm bulamadım bide arkadaşın yukarda koyduğu gorseldeki mengeneyi denedim.Senin gösteriğin matkabın iş kapasitesi belli. Ben o matkaba göre öneride bulundum. Bende proxxon'un şu seti var ve makul ilerleme ve kesme derinliği ayarları ile metal de işliyorum.
23642 eklentisine bak
Aynen bu ürünÃok fonksiyonlu Worktable tezgah matkabı mengene fikstür freze matkap masa Mini matkap için X ve Y ayarı koordinat masa - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu ürünü mü almıştın?
İyi ki eline gelmemiş bütün her şey plastik tablanin üst kısmı sadece alüminyum çöp yani aynısını Hepsiburada da satıyorlar iyiki eline gelmemiş paranı iade ederlerEn azından eline geçmiş. Benim ki gümrükte iç oldu.
Sonuç olarak buldun mu biseylerBen de neredeyse bunlardan edinecektim. Neyse ki ihtiyaç olmadığı anlaşıldığından vaz geçtim.
Serigrafi için hassas konumlandırma aparatı [Çözüldü]
Sunta masamız üzerine 30x30x1cm gibi başka bir sunta parça konulacak. Bu üste koyduğumuz parçayı dar bir aralıkta hassas olarak konumlandırmak istiyorum. X- Y koordinatına hareket edecek orada uzunca süre sabit kalacak. Kaba ayar yapıldı. 2 mm gibi mesafe hareket edilecek. 0.2mm hassasiyet...mekatronik.org
Gorseldeki pabuclu mengeneyi mi kullaniyorsun yoksa normal iki ağızlı mengenelerden mi kullaniyorsunSenin gösteriğin matkabın iş kapasitesi belli. Ben o matkaba göre öneride bulundum. Bende proxxon'un şu seti var ve makul ilerleme ve kesme derinliği ayarları ile metal de işliyorum.
23642 eklentisine bak