İyi bir kulaklık ile dinlersen D modelinde duyabilirsin. Hatta uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin
16071 eklentisine bak
Bendeki de aynı ses. O trafo sesi değil bence, fan sesi.
İyi bir kulaklık ile dinlersen D modelinde duyabilirsin. Hatta uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin
16071 eklentisine bak
Bu düğmeye basınca çıkan bip sesini benim rigole de ekleyeyim.
O zaman korad olur abi.O zaman oldu olacak vınıltıyı de ekle
Sizde açma butonuna basınca mıknatıslama sesi gibi bir ses gelmiyor muValla fan bağlı değilken ben hiçbir olumsuz ses duyamıyorum
Demekki senin sadece şirinleri görmek için değil, aynı zamanda sesi duymak için de uslu bir çocuk olman lazım.Valla fan bağlı değilken ben hiçbir olumsuz ses duyamıyorum
Dediğinizi anladım benim kullandığım güç kaynağından ziyade Üniversitedeki laboratuvarlarda ki güç kaynaklarının açma butonuna basınca Güm diye ses geliyor, ama bir sıkıntı yok. Güç kaynaklarında açılırken öyle değişik sesler çıkarabiliyor güç kaynakları. O sebeptendir ki sağlıklı çalışıyorsa çok kurcalamamak gerek. Neden diye sormaSizde açma butonuna basınca mıknatıslama sesi gibi bir ses gelmiyor mu
içinde kontaktör olabilir mi sizin cihazın(!)
Satıcıya sordum koradların hepsinde var dediiçinde kontaktör olabilir mi sizin
Doğru aynı kontaktör gibi ses çıkarıyorSatıcıya sordum koradların hepsinde var dedi
Doğru aynı kontaktör gibi sesSatıcıya sordum koradların hepsinde var dedi
Sercan bey benim yüklediğim video ya bakabilirmisiniz sizin koradla aynımıHatta şu videoyu yakaladım. Fan bağlı değil ve aynı ses gene var. Kesinlikle fan ile ilgisi yok.
16075 eklentisine bak
Evet aynısı. Bence bu seste endişe edecek bir şey. Bir çok trafolu cihazda bu sesi defalarca duydum.Sercan bey benim yüklediğim video ya bakabilirmisiniz sizin koradla aynımı
Tesekkür ederim sagolasınEvet aynısı. Bence bu seste endişe edecek bir şey. Bir çok trafolu cihazda bu sesi defalarca duydum.