RPA/SampleData/The Ultimate Guide to Data Wrangling with Python - Rust Polars Data Frame.pdf at main · AmitXShukla/RPA
AI Bots - Robotic Processing automation Python and Julia lang scripts to support automating repetitive tasks - AmitXShukla/RPA
Şimdi bunları gorünce aklıma geldi bunların oldugu kahve otomatından kahve alamıyorum 2 defa alamadık kasıyer kendi kartından geçti nakit odedim belki bir tür black list durumu olabilir mi ?pos ve ödeme sistemlerinde çok fazla güvenlik katmanı var. yani banka entegrasyonu - işbirliği olmadan bir donanım geliştirmek çalıştırmak mümkün olmayacaktır. hazır donanımlar - pos cihazları üreticileri de bankaların yüksek güvenlik sertifikaları ve gizlilik anlaşmaları neticesinde bu cihazları üretim hakkı kazanırlar.
sizin bahsettiğiniz ürüne "Unattended POS" deniyor.
![]()
Unattended POS nedir? - Arif ÜNAL
Unattended POS, üye işyeri yetkilisi tarafından yönetilmeyen, self servis hizmetlerde müşteri tarafından tetiklenen POS türüdür. Mobil ödemelerin artmasıyla birlikte kullanımı daha da artmıştır. Unattended POSlar nerelerde kullanılır? Bilet gişelerinde, toplu taşıma araçlarında, kiosklarda...unalarif.com
![]()
Verifone UX400 | Verifone
Add contactless payments to your self-service environments with an NFC reader. Simple and durable design - ideal for unattended.www.verifone.com
![]()
PAYGO U1000
PAYGO Finansal Teknoloji Hizmetleri’ne ait PAYGO U1000 pos cihazı ile kolay kullanımın tadını çıkarın.www.paygoteknoloji.com.tr
Unattended Payment Solutions Archives - ID TECH Products
idtechproducts.com
kartta açık bakiye varsa blacklist diye bişey yok.Şimdi bunları gorünce aklıma geldi bunların oldugu kahve otomatından kahve alamıyorum 2 defa alamadık kasıyer kendi kartından geçti nakit odedim belki bir tür black list durumu olabilir mi ?
Az komisyon odemek istiyorlardır benzinlik zincirinde çünkü makine büyük olçekte bir iş yanikartta açık bakiye varsa blacklist diye bişey yok.
kartınızın bankadaki online ödeme - wending machine ödeme ayarları kapalıdır. ya da kahve almaya çalıştığınız cihazdaki makinanın çalıştığı banka ile sizin banka arasında entegrasyon sorunu vardır. mesela az komisyon ödemek için vakıfbank altyapısını kullanıyorlardır.