RPA/SampleData/The Ultimate Guide to Data Wrangling with Python - Rust Polars Data Frame.pdf at main · AmitXShukla/RPA
AI Bots - Robotic Processing automation Python and Julia lang scripts to support automating repetitive tasks - AmitXShukla/RPA
Şimdi bunları gorünce aklıma geldi bunların oldugu kahve otomatından kahve alamıyorum 2 defa alamadık kasıyer kendi kartından geçti nakit odedim belki bir tür black list durumu olabilir mi ?pos ve ödeme sistemlerinde çok fazla güvenlik katmanı var. yani banka entegrasyonu - işbirliği olmadan bir donanım geliştirmek çalıştırmak mümkün olmayacaktır. hazır donanımlar - pos cihazları üreticileri de bankaların yüksek güvenlik sertifikaları ve gizlilik anlaşmaları neticesinde bu cihazları üretim hakkı kazanırlar.
sizin bahsettiğiniz ürüne "Unattended POS" deniyor.
Unattended POS nedir? – Arif ÜNAL
unalarif.com
![]()
Verifone UX400 | Verifone
Add contactless payments to your self-service environments with an NFC reader. Simple and durable design - ideal for unattended.www.verifone.com
![]()
PAYGO U1000
PAYGO Finansal Teknoloji Hizmetleri’ne ait PAYGO U1000 pos cihazı ile kolay kullanımın tadını çıkarın.www.paygoteknoloji.com.tr
![]()
ID TECH Products
ID TECH is the best payment solution provider for unattended environments, vending, transit, parking, banking, ATMs, retail & hospitality. Reliable credit card terminals.idtechproducts.com
kartta açık bakiye varsa blacklist diye bişey yok.Şimdi bunları gorünce aklıma geldi bunların oldugu kahve otomatından kahve alamıyorum 2 defa alamadık kasıyer kendi kartından geçti nakit odedim belki bir tür black list durumu olabilir mi ?
Az komisyon odemek istiyorlardır benzinlik zincirinde çünkü makine büyük olçekte bir iş yanikartta açık bakiye varsa blacklist diye bişey yok.
kartınızın bankadaki online ödeme - wending machine ödeme ayarları kapalıdır. ya da kahve almaya çalıştığınız cihazdaki makinanın çalıştığı banka ile sizin banka arasında entegrasyon sorunu vardır. mesela az komisyon ödemek için vakıfbank altyapısını kullanıyorlardır.