Kutlama.

dilerim daha az üzülüp, daha çok sevineceğimiz bir yıla gireriz.

Dünden, ondan önceki günden çok farkı olmayan bir gün benim için. Yeni yıldan medet ummak da bana mantıklı gelmiyor.
Şahsi düşüncem bu şekilde. Kimseyi rahatsız etmeden belirtmek istedim sadece.

Dünden, ondan önceki günden çok farkı olmayan bir gün benim için. Yeni yıldan medet ummak da bana mantıklı gelmiyor.
Şahsi düşüncem bu şekilde. Kimseyi rahatsız etmeden belirtmek istedim sadece.
unutmayın her yeni bir güne uyandığımızda umut devam eder. seneler sadece sayıdır. günler, haftalar, aylar da sayıdır. gözünüzü açtığınız her sabah yeni bir başlangıçtır.

Biz sadece ailecek bir evde toplanıp. Her zamankinden farklı bir yemek (Portakallı Pekin Ördeği :katil2: ) yiyip karaoke, okey, papaz kaçtı, tombala gibi oyunlar oynuyoruz. Maksat günü değerlendirip eğlenmek. Yoksa bizim de yeni yıldan, yeni günden bir beklentimiz yok. Beklenti inanana göre yaradandan, inanmayana göre evrenden umut edilen bir şeydir. Benim temennim Yeni yılda dualarınız Tanrı, yada evren tarafından kabul olur inşallah. Sağlıklı mutlu on yıllar geçirirsiniz inşallah.

Tüm forumdaşlarıma, bu gece itibari ile bütün olumsuzlukların son bulmasını ve yeni yılın beraberinde güzelliklere sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum sizler, aileniz ve sevdikleriniz için.

Yeni yıl, günlerin uzayıp da karanlığın azalmaya başladığı döneme gelir. Bu yüzden bir inanç değil sadece hatırlatmadır; en kuvvetli atasözü gibi unutturulmaya zorlanan bir folklordür.

Bu yüzden yeni yılınız kutlu olsun ⭐

Forum istatistikleri

Konular
8,743
Üyeler
3,500
Son üye
Emir ÖZKAN

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back