Laptop masası montajı

s.a arkadaşlar resimdeki gibi bir laptop masası aldım ama demonte halde geldi. ayaklar ve vidaları içinde ama vida yerleri açılmamış bende .ok ahşap ile çalışmış biisi değilim. bunun ayaklarını hizalı şekilde nasıl montaj yapabilirim acaba ???

Ekler

• 20250317_210110.jpg
    20250317_210110.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 49
Vida yeri açılmasına gerek yok. Ağaç vidası, uygun gördüğünüz yere vidalanır.

Vidalama noktalarını kalemle işaretleyebilirsiniz. İsterseniz ölçmeden dengeli bir konumda olacak şekilde göz kararı işaretleyebilirsiniz.

Vida yeri açılmasına gerek yok. Ağaç vidası, uygun gördüğünüz yere vidalanır.

Vidalama noktalarını kalemle işaretleyebilirsiniz. İsterseniz ölçmeden dengeli bir konumda olacak şekilde göz kararı işaretleyebilirsiniz.
eyvallah usta dediğin gibi ben gözümde fazla büyütmüşüm cetvelle hizalama yaptım siyah asetat kalemi ile işaretledim yarın akşam inşallah vidaları takacam.. yarın akşam resim paylaşırım.. :D

Delik yerlerini hazir acmamis bu uretici bana hic guven vermedi. Boyle bir uretici vida boylarina dikkat etmeden de posetlemis olabilir. Eger uzun ise vidalar masa yuzeyini parcalayip cikar.

Bir ikinci konu ayaklar tam karşılıklı monte edilirse sanki katlanınca ust uste gelecek gibi görünüyor.

Bacaklar aynı eksende simetrik takılmamalı görüşündeyim.

Bacakları katlayıp masa üstünde resim çeker misiniz boyu kurtarıyormu?

Bir ikinci konu ayaklar tam karşılıklı monte edilirse sanki katlanınca ust uste gelecek gibi görünüyor.

Bacaklar aynı eksende simetrik takılmamalı görüşündeyim.

Bacakları katlayıp masa üstünde resim çeker misiniz boyu kurtarıyormu?
valla pek anlamadım ama neyse az sonra montajı yapacam ama işyerinde gördüm bu ürünü bir çocuk almıştı aynı resimde ki gibi montajı yapmıştı ..

Bilgisayar masasını bilirim de, laptop masasını ilk defa duydum.. Yuvarlakta değil ama söylemeseler yer sofrası zannederim :) bir süre sonra boyun ağrıları başlar bunu kullananın..

Bilgisayar masasını bilirim de, laptop masasını ilk defa duydum.. Yuvarlakta değil ama söylemeseler yer sofrası zannederim :) bir süre sonra boyun ağrıları başlar bunu kullananın..
valla öğrenci yurdunda çalışıyorum bir öğrencide gördüm çok hoşuma gitti hemen sipariş ettim. yatakta yatarken kullanmak için yada piknik de kullanıbilir diye düşünüyorum. :D

YARDIMCI olan herkese teşekkür ederim...
yahu arkadaş bu vida yeri açmak ne kadar zormuş tornavida ile vida deliği açtım yarı saatte sonunda masamız hazr elimden geldiğince ayakları hizalı yapmaya çalıştım. ve en büyük yardımcım blacker decker akıllı tornavida çok süper birşey torku yüksek bosch go gibi aynı resimleri paylaşıyorum..

Ekler

• 20250318_213934.jpg
    20250318_213934.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 29
  • 20250318_213942.jpg
    20250318_213942.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 30
  • 20250318_214014.jpg
    20250318_214014.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 29
Hayırlı olsun. Bu masa sayesinde üretkenlik tavan yapacak.

(Ben de bilgisayar koltuğuna bahane bularak pahalı bir koltuk almıştım. Sonra klima bahanesi filan ekledim.. )

Forum istatistikleri

Konular
7,527
Üyeler
3,053
Son üye
xo88name

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back