tahir kemal
Üye
eyvallah usta dediğin gibi ben gözümde fazla büyütmüşüm cetvelle hizalama yaptım siyah asetat kalemi ile işaretledim yarın akşam inşallah vidaları takacam.. yarın akşam resim paylaşırım..Vida yeri açılmasına gerek yok. Ağaç vidası, uygun gördüğünüz yere vidalanır.
Vidalama noktalarını kalemle işaretleyebilirsiniz. İsterseniz ölçmeden dengeli bir konumda olacak şekilde göz kararı işaretleyebilirsiniz.
evet ilk başta onu bende düşündüm ama çok uzun değil vida boyları ..Delik yerlerini hazir acmamis bu uretici bana hic guven vermedi. Boyle bir uretici vida boylarina dikkat etmeden de posetlemis olabilir. Eger uzun ise vidalar masa yuzeyini parcalayip cikar.
valla pek anlamadım ama neyse az sonra montajı yapacam ama işyerinde gördüm bu ürünü bir çocuk almıştı aynı resimde ki gibi montajı yapmıştı ..Bir ikinci konu ayaklar tam karşılıklı monte edilirse sanki katlanınca ust uste gelecek gibi görünüyor.
Bacaklar aynı eksende simetrik takılmamalı görüşündeyim.
Bacakları katlayıp masa üstünde resim çeker misiniz boyu kurtarıyormu?
valla öğrenci yurdunda çalışıyorum bir öğrencide gördüm çok hoşuma gitti hemen sipariş ettim. yatakta yatarken kullanmak için yada piknik de kullanıbilir diye düşünüyorum.Bilgisayar masasını bilirim de, laptop masasını ilk defa duydum.. Yuvarlakta değil ama söylemeseler yer sofrası zannederimbir süre sonra boyun ağrıları başlar bunu kullananın..
katladım gayet güzel pratik önümüz yaz piknikt bile güzel olur... aslında evinde böyle şark köşesi gibi yer olacak ben yerde oturmayı severim bu masa ile geçecen köşene elind e çay laptop ohhhh ..Ayakları katlayın bakalım nasıl duracak?
eyvallah saolasın üstad...Hayırlı olsun. Bu masa sayesinde üretkenlik tavan yapacak.
(Ben de bilgisayar koltuğuna bahane bularak pahalı bir koltuk almıştım. Sonra klima bahanesi filan ekledim.. )