Laser kaynak makinesi. Hadi canim.

Mikro Step

Kıdemli Üye
50 Euroya ancak havya alabilirken adamlar bu fiyata laser kaynak makinasi satiyorlar.

Isin icinde bir dolandiricilik var ama cozemedim.

9000,12000 ve 15000W olmak uzere 3 model var. En dusuk modelii yaklasik 50 Euroya en ust modeli ise yaklasik 60 Euroya denk geliyor.

Surekli gucu degildir ama 15kW i 220v prizden cekmeye kalkmasi zaten ayri bir muamma.

Kaynak, kesme pas giderme ve temizleme yaptigi yaziyor.

Son düzenleme:
fotoğrafta hile var o aletin sadece kaynak ucu bile 1200 euro, muhtemelen gene binlerce euroluk su sogutmalı bir fiber lazer gövdeye bağlıdır.
kaynak ucunu alıp altına 220 volt fiş photoshoplamışlar ki bu zaten mümkün değil. biraz dikkatli bakınca kopyala yapıştır belli oluyor.

orjinal ürün burada:

bu ilanı satın alırsan gelen kargodan muhtemelen 220 volt power kablosu çıkacak. bariz bir dolandırıcılık.

90 lı yıllarda kaset çalar / müzik setlerinin popüler olduğu zamanlarda ne olduğu belirsiniz markalar el kadar boyutu olan çalarların hoparlörleri üzerine 300W, 800W gibi ibareleri kocaman şekilde yazarlardı :)

sabah gazetesinin verdiği mini dev müzik seti gibi

1747925739048.png

sabah gazetesinin verdiği mini dev müzik seti gibi

42052 eklentisine bak
Ben hatırlıyorum bu müzik setlerini. Şu an niye ise yanlış bilgi yayılıyor. İki çeşit müzik seti vardı. Biri küçük, diğeri büyük. Küçük olanı beğenmeyen büyüğünü alabiliyordu.

Reklamda aldamaca varmış gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılmış ama bu reklamın videosunu izlerseniz öyle olmadığı açıkça ifade ediliyor:

Mini müzik setini gördüm ve gerçekten çok komikti. Dev olanı reklamını bile görmedim.
Ben şu anda bunu dinliyorum. Geçen hafta Amazondan aldım. Lw-Mw- Sw-Fm bantları (100khz-108 mhz) ve AM-SSB-FM mod larında. Yazılım atınca, ses seviyesi ve arayüzü kullanışlı hale geldi.
IMG_1870.jpeg

Son düzenleme:
90 lı yıllarda kaset çalar / müzik setlerinin popüler olduğu zamanlarda ne olduğu belirsiniz markalar el kadar boyutu olan çalarların hoparlörleri üzerine 300W, 800W gibi ibareleri kocaman şekilde yazarlardı :)
Pc hoparlör kutularının üzerinde de yazıyorlar.. Şimdi varmı bilmiyorum.. Kısa süreli verebileceği güç değeri. PMPO
yanıltmaca tabii..

Mini müzik setini gördüm ve gerçekten çok komikti. Dev olanı reklamını bile görmedim.
Ben şu anda bunu dinliyorum. Geçen hafta Amazondan aldım. Lw-Mw- Sw-Fm bantları (100khz-108 mhz) ve AM-SSB-FM mod larında. Yazılım atınca, ses seviyesi ve arayüzü kullanışlı hale geldi.
42060 eklentisine bak
Satılıyormu hala.. Model no nedir?

1700 TL fiyatı var. Gümrükten nasıl geçiyor?

o kafanın içinde lazer varsa, başka lazer enstruman gerekmiyorsa bence 1000 dolar iyi bir fiyat

Bu sadece başlık, içinde galvoya bağlı ayna ve birkaç tane mercek var sadece. Gerçekte 1kW üzeri lazer kaynaktan gelen fiber kablo, Qbh konnektör ile bu başlığa bağlanıyor. Daha önce yazıldığı gibi 220 fişi shoplamışlar

Forum istatistikleri

Konular
7,773
Üyeler
3,132
Son üye
furkanuzal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back