MAM-L ve diğerleri ile ilgili İlginç bir bilgi.

Dede

https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti
Sürekli herşey hazırda bekler diye düşünüyordum oysa.
Bu birazda harekat kabiliyetini, hızlı erişimi yavaşlatmazmı?
1765182925225.png

Programın transfer edilmesi çok kısa sürer. Bunda transfer linki olarak ne kullanılıyor bilmiyorum ama standart JTAG arabirimi için 50 MHz transfer hızı sağlayan bir sürü JTAG adaptör var. Saniyede 6.25 MByte transfer edilebilir. Bunda çalışan yazılım çok küçük ve optimum yazılmış bir yazılımdır, bir saniyenin çok altında yüklenir diye düşünüyorum.

Ben de yıllar önce bir yerlerde, başka bir füze için şöyle birşey duymuştum: Üzerinde çalışan algoritmayı uygun gerçek zaman kriterleri ile çalıştırabilmek için, çip aşırı seviyede overclock ediliyor, aşırı ısınıyor, ama işte hedefe varana kadar çalışması yeter deniliyordu. Bana pek mantıklı gelmedi. Aşırı overclock demek, güvenilir bir şekilde çalışmayan, her an çakılma potansiyeli olan kod demektir. Bir füzede pek istenmeyen bir durum :)

Gayet doğal birşey değil mi bu işlem..bombanın nereye atılacağı önceden belli değil çünkü.

Atış yapılmadan hemen önce dediği nokta neresi acaba..radar kitlendi ve pilot atışa karar verdi.ateşleme düğmesinin kapağını kaldırdı,parmağı düğme üstünde..

Forum istatistikleri

Konular
8,634
Üyeler
3,434
Son üye
cevher

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back