Endorfin35+
Kayıtsız Üye
Resimdeki gibi bir büyüteç almak istiyorum. Aslında büyütmeden daha çok ihtiyaç duyduğum kısım ışık. Büyüteç kısmını da illaki kullanırım. Malum kış dönemi havalar kapalı. Gündüz aydınlatmalar açık olsa bile rahat göremiyorum. Ya yaşlanıyorum yada gerçekten karanlık
Aklımdan geçenler söyle;
1. Çalışma masam büyükçe biraz bu nedenle kol kısmı ne kadar uzun o kadar iyi diye düşünüyorum. Araştırdığım kadarı ile 50cm+45cm toplamda yaklaşık 1 metre olan modeller var.
2. Benzer mekanizmaya sahip masa lambam vardı. Bazen istediğim pozisyonda sabit durmayınca eklem mekanizmalarındaki kelebek civataları sıkıştırıyordum. Resimlere baktığımda bu eklemlerin sıkılık ayarı tüm modellerde yok sanki...
Bunun gibi bir şey kullanan varmı? Model konusunda tavsiyelere açığım.
Aklımdan geçenler söyle;
1. Çalışma masam büyükçe biraz bu nedenle kol kısmı ne kadar uzun o kadar iyi diye düşünüyorum. Araştırdığım kadarı ile 50cm+45cm toplamda yaklaşık 1 metre olan modeller var.
2. Benzer mekanizmaya sahip masa lambam vardı. Bazen istediğim pozisyonda sabit durmayınca eklem mekanizmalarındaki kelebek civataları sıkıştırıyordum. Resimlere baktığımda bu eklemlerin sıkılık ayarı tüm modellerde yok sanki...
Bunun gibi bir şey kullanan varmı? Model konusunda tavsiyelere açığım.