KiCad linux değil mi abi? Linuxa geçemedim bir türlüAslında fırsat bu fırsat, KiCad ile deneme yapabilirsin Artık baya gelişmiştir o.
KiCad linux değil mi abi? Linuxa geçemedim bir türlüAslında fırsat bu fırsat, KiCad ile deneme yapabilirsin Artık baya gelişmiştir o.
Proteus da var o yol sökme olayı. Proteusun tek eksiği ares ve isisin elemanlar açısından tam koordine çalışmaması. Öyle bir sorun olmasa hiç başka program aramaya gerek yok.
Çizimi yapayım bitireyim diyorsun, bir bakıyorsun eleman yok. Lanet olsun çizeyim diyorsun bu sefer de aresde karşılığı yok.
Kablo olayı için değil abi. Displayi direk o pin header lara takıcam. Bozulursa- yanarsa değiştirmesi kolay olsun diye öyle yaptım.3 lü display modülü neden doğrudan PCB'nin üzerinde değil? Kablolarla bağlamak çok zor olacak.
Yok hocam. Elimden gelse dahada küçültücem. Panele sığmıyor yoksa. Yani boyut derdim olmasa rahat rahat basarım ben bunu pcb ye.Pcb ni revize etsen kendin yaparsin sanki...
Onuda düşündüm. Panelin yüksekliği sadece 7cm. Benim pcb nin bu hali 6.5cm. Panelin neredeyse her noktası dolu. Eğip bükerek aralara sığdırırım ama bu sefer hem derli toplu bir sistemden uzaklaşmış olurum hemde 12 bacak bir modül için 12x6 modül dersek 60 kablo lehimi ile uğraşmak zorunda kalırım. Yarın 14 adet buton gelecek. Onlarda geldiğinde tam bir hesap yapacağım. Neyin nerede olacağına karar vereceğim.Ekonomik olsun diye oneride bulunuyorum.
Daha buyuk pcb yap. Panelin arkasina dik montaj yap disi disi jumper kablo ile segmentlere baglanti yap.