Bu sorun LED in bir kırmız bir yeşil yanma sorunun da çözümcül oluyor. Benim problemim daha farklıMıltimetrenin ohm kademesinde belirtilen uçlara 30sn tutun
pili kontrol edin BMS ini kontrol edin belki sorun buradadır.Merhabalar kart üzerinde bir çok değişim ve kontroller yaptıktan sonra şarj cihazı bir süre çalıştı ta ki bu güne kadar. Sürekli yanması gereken kırmızı şarj ışığı yanıp sönüyor ve batarya şarj olmuyor! Batarya üzerindeki gösterge LED i kademe kademe yükselmesi gerekirken şarj sırasında şu an hepsi birlikte yanıp sönüyor flash yapıyor . Top256 lm358 kondansatörler derken ele almadığım eprom kaldı. Bu noktada takıldım aklıma gelen başka da bir yer yok fikirlerinizi bekliyorum iyi çalışmalar
güç entegresinden 5 volt ve 500 ma ver 1 2 saniye sonra ısınan yerlere bakMerhabalar en son yaptığım ve ölçümler sonrasında PIC te sorun olduğunu gördüm. Malesef cihazı aktif edemedim. Acaba dedim PIC içinde sayaç mı var. Bir süre sonra durması yönünde. Uğraşların sonu bu sefer pozitif olmadı. Herkese yardım ve fikirleri için teşekkür ederim.
Merhaba @taydın
Peki smd kapasitörlere baktınızmı ucore vı tester ile belki multimetreden gözden kaçanı yakalayabilir özellille c15 gözüme takıldıDevre üzerindeki bir çok komponent i değiştirdim lm358 top256 kondansatör leri ölçtüm sağlam ama işi sansa bırakmadım hepsini değiştirdim. Transistör leri ölçüm. En son cts220s ile elimde olan sağlam cihaz ile kıyasladım. Bir yerden sonra kaldım yukarıda resimlerde yer alan soket ayağındaki kırmızı kablo ile şase ucunu ölçünce sağlam cihaz üzerindeki ledler flash yapıyor ve 16v ölçüyorum. Arızalı olan cihazda ise 3.6v ölçüyorum ve ledler flash yapmıyor. Onuda araştırdım. O ayak bataryanın durumuna göre şarjı gerçekleştiren ayak oda pic ten komut alıyor
U4'un uzerinde delik mi var?U3 entegresi