Miniware'in yeni kablosuz havyası : TS1C

Aaaa, cok iyiymis o zaman. Ama bu tur bir donguyu kac cycle ile devam ettirebilir acaba? Datasheet'te var midir ki bilgisi, bakmak lazim. Sonra oldurmeyelim kondansatoru. Normalde 2.000 saat calisacak kondansator 100 saatte perte cikacaksa anlami yok.

Kondansatörün elektronik yük üzerinden deşarjı

Aletin klonu cikana kadar sure gecer zaten. Orijinali kullanan insanlar yorumlarini yazarlar bol bol forumlarda. Ona gore biz de karar veririz. :dans1: :D:tamam1:tamam2::dans1:

Çok hoş bir alet. Hokka ve divit geldi aklıma. Hokkadan mürekkep alır gibi şarj standından enerji alıp lehim yapacaksın .

Kargo, gümrük falan herşey dahil yaklaşık 4700'e geliyormuş. Hiçte ucuz değilmiş. Powerbank ile TS100 veya benzeri bir havya kullanmakta benzer dercede rahatlık sağlar diye düşünüyorum. Esnek ve uzun bir kablo ile kullanılırsa oldukça pratik olabilir. Gerçi bu kablosuz olan süper kapasitörden dolayı daha güçlü olabilir.

Kargo, gümrük falan herşey dahil yaklaşık 4700'e geliyormuş. Hiçte ucuz değilmiş. Powerbank ile TS100 veya benzeri bir havya kullanmakta benzer dercede rahatlık sağlar diye düşünüyorum. Esnek ve uzun bir kablo ile kullanılırsa oldukça pratik olabilir. Gerçi bu kablosuz olan süper kapasitörden dolayı daha güçlü olabilir.

Yaa, dedim ben bu pahali olur diye. O yuzden klonu ciksin, ucuz olsun diye ekran falan koymasinlar, kontrolu telefondan yapalim dedim. Umarim Cinli bir vatandasta akil eder, yapar boyle bir guzellik. :dans1:

Yaa, dedim ben bu pahali olur diye. O yuzden klonu ciksin, ucuz olsun diye ekran falan koymasinlar, kontrolu telefondan yapalim dedim. Umarim Cinli bir vatandasta akil eder, yapar boyle bir guzellik. :dans1:
genelde klonu yedek parçayı orijinali aynı firma yapıyor

Benim sürekli kullandığım havya da marka bile yok çin t12 modülü 19v laptop adaptörü ile kulaniyorum.

Electronics Repair School kanalında da incelemesi yapılmış. Bu adam da sağlam bir tip. Havyanın içini de açmış.

Forum istatistikleri

Konular
7,185
Üyeler
2,908
Son üye
coco45

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back