MOTOSİKLET PLAKA

salihtr

Yeni Üye
Motorsiklet için katlanır plaka yapmak istiyorum servo motoru kullanarak veya selenoid kullanarak ama servo motor ittirince kapanıyor Mg995 aldım güçsüz kalıyor veya nasıl bir kitleme mekanizması yapabilirim bilgisi olup yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Motorsiklet için katlanır plaka yapmak istiyorum servo motoru kullanarak veya selenoid kullanarak ama servo motor ittirince kapanıyor Mg995 aldım güçsüz kalıyor veya nasıl bir kitleme mekanizması yapabilirim bilgisi olup yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Yay baskılı çelik bilya olur ama kilitlenince açmak için motorun gücü yetermi bilmiyorum.
Mıknatısda olur.,
Dolap kapaklarında kullanıyorlar.

Son düzenleme:

Araştırma yapmanız .

2024 yılı için Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından yayımlanan 2024 yılı Trafik Ceza Rehberine göre katlanır plakalık cezası 2647 TL'dir.
Bu ceza, Karayolları Trafik Kanunu'nun 23/3-c-1 maddesi uyarınca uygulanmaktadır.
Ayrıca, katlanır plakalık kullanan motosikletler muayeneden geçemez.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,905
Üyeler
3,582
Son üye
Performans

Son kaynaklar

Back