N11 30 euroyu geçmiş ama başkasına teslim edilmiş

30 Avro üstünde ise, doğrudan ithalat rejimine tabi olur ve EN AZ 15 bin TL masraf çıkar. Eğer depoda beklediyse bir de ardiye ücreti alınır.

Bireysel ithalat değil ki. İlgili mağazanın 20357 çeşit ürünü var orda. Aliexpress keşke yapsa da kurtulsak dediğimiz işi yapıyorlar. Yani belli bir periyottaki siparişleri toplayıp 1 çeşit x1000 yerine 100 çeşit x10 şeklinde şirket ithalatı yapıyorlar. Torba ithalat. AE'nin yapmasını umduğumuz bu değil mi?

N11'den alıyorsan teslimat satıcı güvencesi altında. yani ürün eline ulaşmazsa para iadesi alabilirsin. ben daha önce n11'de benzer bir ürünle ilgili satıcıya sormuştum ve gümrükten geçirip teslim ettiklerini söylemişti. herhalde toplu olarak konteyner bazıdna ithalat yapılıyor ve burada teslim
ediliyor.

Yurt dışından ibaresi sadece alıcıyı bilgilendirmek içindir..
Fakat teslimat bilgilerine tıklayınca, en altta 30 euro ve 5 adet limitinden bahsetmiş..
Böyle bir uyarının n11 sitesinde ne işi var.. anlamadım doğrusu...

Gene de firmaya sormak lazim. Böyle Türkiye bazlı görünen birçok firma var. Ama alışveriş yapınca gümrüğe hiç karışmıyorlar. Mesela farnell.com.tr mouser.com.tr

Forum istatistikleri

Konular
7,528
Üyeler
3,053
Son üye
xo88name

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back