Sol üsttekini koymasan da olur diye tahmin ediyorum abi. Eğer denemek istersen de 15 pikodan başla azalta azalta in bu arada tabi TV sinyalini menüsünden takip etmen gerekiyor. Ona göre değere karar verirsin. Ya da boş başla üst üste kapasite lehimle abi öyle test daha kolay ve mantıklı, geçende 5 tane direnç lehimledim böyle.
Ya da abi sol üsttekini boş ver sen 100nF olanı koy. PCB bobin-100nF-konnektör bu üçünün arasındaki kopuk hattı tel ile yama yap. Olabildiğince düz ve kıvrımsız olsun. SMD 0 ohm direnç de takıyorlar çokça gördüm uzunluğu yeterse o da olur ama tel daha iyi gibi hattın kalınlığına göre.
Bir de abi bunun çıktığı yerde şu anda çalışan başka bir cihaz var mı? Yoksa eğer çatıdan gelen kabloya bir kısa devre testi yapabilir misin abi?
Bir de tabi merkezi sistemse yapma abi diğer taraflardan belki elektrik geliyordur kısa devre testi o durumda sıkıntı olabilir.
Bir de abi şu kısımda azıcık kazıyıp elektrik var mı bakabilir misin hiçbir şey yapmadan zaten sonra buraya telle ek yapacaksın.
Yoksa bir şeyler regülatör de gitmiştir.
22020 eklentisine bak