yok aminim karıştırmadığıma özellikle renkleri ayrı tutuyorum karışmasın die. çizimde belki yanlış yeri göstermiş olabilir mi ama kodlara göre doğru yere bağlı hepsi.Her ihtimale karşı servonun Data kablosuyla diğer kabloları karıştırmış olabilir misiniz diye bir kontrol edin.
Bir de servo motor takılı değilken test edin. Kart açısından birşey değişmemesi gerekir.
Bunu çalışan kartta değil bozuk kartta deneyeceksiniz. Multimetrenizi diyot moduna getirip diyotların forward gerilimlerini ölçeceksiniz.voltaj vererek ölçtüm
Evet şemada + ile (-) tarafı karıştırmışım ama kurulda doğru yerlerdeler.yok aminim karıştırmadığıma özellikle renkleri ayrı tutuyorum karışmasın die. çizimde belki yanlış yeri göstermiş olabilir mi ama kodlara göre doğru yere bağlı hepsi.
Vın pininin aldındaki 12.30 onun altındaki kısa devre olarak görünüyorBunu çalışan kartta değil bozuk kartta deneyeceksiniz. Multimetrenizi diyot moduna getirip diyotların forward gerilimlerini ölçeceksiniz.
kısa devrede ölçtüğümde 250 değer atıyor.Bir yanlışlık var bu değerlerde. Forward gerilimi 12.30 V olamaz. Öyle olsa da multimetreniz ölçmemez .
benim multimetremde diyot kademesi 2m,20k,2k,200,ve kısadevre secenekleri varŞurayı bir izlemenizi öneririm.
evet var orada ölçtüğümde 250 değer atıyor.Kısadevre seçeneğinde diyot işareti de var mı?