Nodemcu role kullanımı

Bu arada dokunmatik butonların beslemesi ters gibi görünüyor şemada. Kontrol eder misiniz?

Her ihtimale karşı servonun Data kablosuyla diğer kabloları karıştırmış olabilir misiniz diye bir kontrol edin.
Bir de servo motor takılı değilken test edin. Kart açısından birşey değişmemesi gerekir.
yok aminim karıştırmadığıma özellikle renkleri ayrı tutuyorum karışmasın die. çizimde belki yanlış yeri göstermiş olabilir mi ama kodlara göre doğru yere bağlı hepsi.

Bir yanlışlık var bu değerlerde. Forward gerilimi 12.30 V olamaz. Öyle olsa da multimetreniz ölçmemez .

Söylediğinizin 250 mv olduğunu varsayıyorum. Öyleyse bu schottky diyot için normal.
Diğer diyotu da kontrol edin. Onda da benzer bir değer görüyor olmanız lazım. Göremezseniz probları ters çevirin.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,953
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back