Office lisans

buradan yapmadım ama benzeri lisans satan n11, ptt avm vs. çok firma var.

özetle bunlar şirketler için ayrılan oem lisanslar ve satın aldığınızda bir firma domaini altında geliyor. yani sanki o firmanın çalışanıymışsınız gibi lisanslı oluyor ve kedi adınıza kayıt açtıramıyorsunuz.

gizliliği olan işler yapmıyorsanız genelde pek sorun olmuyor ve çalışıyorlar. ben libre office kullanıyorum. word-excel uyumlu olarak ücretsiz ve sorunsuz çalışıyor. tabi kullanımda ufak farklılıklar var.

Buradan bolca kullandık sorun yok. Hiç öyle firma lisansı gibi de olmuyor kendi microsoft hesabımla giriyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama sorun yok. Windows zaten senelerdir sorun yok.

Zaten office lisans yazıyorsun kendi orjinal sitesini bulamıyorsun google amcada :)

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,175
Üyeler
3,257
Son üye
VOLKAN55

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back