Osiloskop Tavsiyesi

Diğer ilanlarına baktım. Çok güzel RF cihazlar var, ama fiyatların hepsi stratosferde. Arada bir gezip göz banyosu yapabiliyoruz ancak :D

@gariban_ogrenci şimdiye kadar yaptığın projeler var mı? Eğer yaptığın projeleri paylaşırsan, belki sana bedava osiloskop verecek birileri dahi çıkabilir. O yüzden eğer varsa böyle projelerin, ayrı ayrı konularda bu projelerini anlat.

@gariban_ogrenci şimdiye kadar yaptığın projeler var mı? Eğer yaptığın projeleri paylaşırsan, belki sana bedava osiloskop verecek birileri dahi çıkabilir. O yüzden eğer varsa böyle projelerin, ayrı ayrı konularda bu projelerini anlat.
Hocam yeni gördüm elbette bircok projem oldu genel olarak radyo vericiler, g code tabanlı cnc yazıcılar, amfi devreleri ve kabin imalatı gibi alanlarda uğraşıyorum kendimde temel bilim fizik öğrencisiyim

1000079780.jpg
Hocam sanırım bunda karar kıldım tabi siz daha iyi bilirsiniz fiyati 6.5k. Sizin dediğiniz usb osiloskoplar malesef bana uymadı laptop yazılım vs.daha pratik bir cihaz arıyorum aslında yinede her birinize teşekkur ederim.

Fiyatı için uygun bir cihaz. Seni de epey idare eder. Hayırlı olsun.

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back