volta
Kıdemli Üye
150-250Tl filan diyorlar g3 için. Daha ucuz birşey yok muyduG3 bakım yağı her cuma ...
150-250Tl filan diyorlar g3 için. Daha ucuz birşey yok muyduG3 bakım yağı her cuma ...
Benim sirke işinden daha pratikmiş. Sirkede 1 gün bekliyorum.Bu yöntemi denedim ve sonuç çok başarılı. Sonuçlardan bir kuple aşağıda.Tişikkirler sipirmin
10196 eklentisine bak
herhangi bir yağ. amaç havayla temas kesmek. kuyruk yağı bile olur.Şimdide yine böyle uğraştırmayacak bir koruma yöntemi tavsiyesi alabilirm.
60 tane filan var. O yüzden tek tek uğraşmek zor geliyor. Ama başka çare yok gibi. İkinci kez aynı işlemi yapsam zarar görür mü acaba uçlar. Bu sefer hemen kurular yağsız kontakt temizleyici ile fırçalarım. Bu kontakt temizleyici çok işe yarıyor bu konuda ama uğraştırıyor işte.Bu paslanmış bits uçlarında herhangi bir mekanik islem yapmadan kumlama yada zımpara yada silme yapmadan pas birikintilerinden %100 kurtulamazsınız. İlla o sertlesen pası ya silecek yada mekanik yolla uzaklastiracaksiniz. Özellikle uç kısmındaki adı ne ise uçun aralarındaki pası kimyasal yolla uzaklaştırmak zordur.
Su altından çıkarınca bence eskiden vardı kurulunca görünmeye başladı.
Bence kimyasal temizlikten sonra biraz vakit ayırın bezle silin kalan pasları kazıyın. Sonrada yağlayın. En kolay yolu bu.
Elinizde kac tane uc var? Cokmu adetli uğraşmak istemiyordunuz? Adetli ise yukarıdaki örneklerden kumla temizleme yöntemini öneririm.
İşin sonu Gulen Gözler deki turşucu kavgasına dönmesin deOruç başımıza vurdu herhalde. Tuz, limon, sirke yağ, kavanoz.. Bakalım bu işin sonu nereye varacak