czorgormez
Temporary user
pcbway'de global direct hala açık görünüyor. sadece ürün 7 usd ile 30 usd arası olmak zorunda diyor.
bu konu hakkında iyi niyet ile çözüm bulunabileceğine karşı ümidi olan tüm vatandaşlarımıza cevaben.Kime cevaben?
Bir adım atmak, hiç bir adım atmamaktan daha iyidir.bu konu hakkında iyi niyet ile çözüm bulunabileceğine karşı ümidi olan tüm vatandaşlarımıza cevaben.
Türkiyede mi yapılıyor? Kalite nasıl?PCB Fiyat Hesaplama - Hızlı Teklif Al, Üretime Başla!
PCB fiyat hesaplama aracımızla projenizin maliyetini hemen öğrenin, en uygun teklifleri keşfedin, online sipariş verin ve hemen üretime başlayın!www.robotistan.com
Fiyatları benzer. 22$civarı 2 katlı 10x10cm fiyatı çıkıyor.
Şu an en akılcı çözüm bunlar, gümrük vs. derdiyle stresiyle uğraşmaya değmez...
Eğer gümrüğe takıldıysa bir şekilde sana ulaşırlar. Takılmadıysa sırası gelince kontrolden geçer. Sabırla bekle bence. Seni aramazlarsa sorun yok. Tabi iletişim bilgilerinin doğru olduğunu varsayıyorum.Merhaba. JLCPCB'den Global Direct Line ile verilen siparişleriniz ortalama kaç gün gümrükte incelemede kalıyor ?
Ayın 27 sinde
Customs inspection - Import
ISTANBUL, ISTANBUL, TR
aşamasına geldi. 7 gündür gümrükte bekliyor kargom normal mi bu süreler ? Sipariş tutarım 27 euro altında ama yine de gümrüğe takıldıysa nasıl anlayacağım bunu ? Türkiye'ye ne güzel hızlıca geldi diye sevinirken 1 haftadır gümrükte bekliyor olması canımı sıkıyor.
42621 eklentisine bak
Merhaba. JLCPCB'den Global Direct Line ile verilen siparişleriniz ortalama kaç gün gümrükte incelemede kalıyor ?
Ayın 27 sinde
Customs inspection - Import
ISTANBUL, ISTANBUL, TR
aşamasına geldi. 7 gündür gümrükte bekliyor kargom normal mi bu süreler ? Sipariş tutarım 27 euro altında ama yine de gümrüğe takıldıysa nasıl anlayacağım bunu ? Türkiye'ye ne güzel hızlıca geldi diye sevinirken 1 haftadır gümrükte bekliyor olması canımı sıkıyor.
42621 eklentisine bak
10 adet: 30mm x 35mm
10 adet: 40mm x 100mm
10 adet: 40mm x 100mm
FR4 2 yüzlü pcb
2025.06.04 Gerberler yüklendi ödemesi yapıldı
2025.06.06 Ürünler hazır Çin içi kargo aktarmalar başladı
2025.06.12 HK...
Pcbsepetinden 225x85mm 2 katmanlı pcb için 37.20$ fiyat aldım. 3-4 Hafta da teslim süresi var.
JLCPCB ile karşılaştırdığımda neredeyse kafa kafaya geliyor. Hatta jlcpcb bir tık daha ucuz. O da en ucuz kargo seçeneğini seçmediğim halde.
Hadi diyeceğim ki bir tık fazla ücret vereyim yurt içinde yapılsın ama bu sefer de teslim süresi 3-4 hafta deniyor. JLCPCB nin maks süresi 9 gün ki 2-3 gün içinde kargoya vermiş oluyorlar. Gerisi yolda gümrükremfilan geçen süre. Müsait bir zamanda bunu konuşacağım.
Evet5 adet pcb içinmi bu fiyat
Eve geçince bakayım@Gokrtl , numunepcb.com a da bir bak. Ben ordan yaptırıyorum. Jlc de yapılıyor gene. Tahminimce bunların hepsi jlc de yaptırıyor. Ondan 3-4 hafta..