0xyit
Aktif Üye
anlamadım?Ben yandım sen yanma sakın
anlamadım?Ben yandım sen yanma sakın
hayir normalde pcba dizdirmek ekstra zaman aliyor ve acele yaptirmak icin para oduyorsunuz fakat bu sekilde bedavaya hizli dizgi yapiliyor
normal dizgi ücreti ödeyip hızlandırılmış dizgi alıyorsunuz. hızlandırma ücret farkını almıyorlar.Yine anlamadım.
Yani parça parasını ödüyorum ama dizgi hizmeti bedavaya geliyor desem, sepet tutarı değişmiyor.
Normal yaptırsam 2 gün sürüyor. Ama PCBA seçersem hem 24 saatte yapıyorlar hem parça parası almıyorlar, hem de dizgi yapıyorlar.
Yok yok kesin anlamadım.![]()
Merhaba. JLCPCB'den Global Direct Line ile verilen siparişleriniz ortalama kaç gün gümrükte incelemede kalıyor ?
Ayın 27 sinde
Customs inspection - Import
ISTANBUL, ISTANBUL, TR
aşamasına geldi. 7 gündür gümrükte bekliyor kargom normal mi bu süreler ? Sipariş tutarım 27 euro altında ama yine de gümrüğe takıldıysa nasıl anlayacağım bunu ? Türkiye'ye ne güzel hızlıca geldi diye sevinirken 1 haftadır gümrükte bekliyor olması canımı sıkıyor.
42621 eklentisine bak
Ah be, zamanında Yunexpress sayesinde vergi ödemeden 150$+ ürün geçiriyorduk. faturada sahtecilik yapa yapa kendilerini belli etmişler biri de ayıkmış sanırım.Başka forumlarda bu durumla ilgili bir konu açılmış. YunExpress kargoda gümrükte bir problem var Geçtiğimiz ayın 25 inden beri gümrüğe giren hiçbir ürün gümrükten çıkmamış. Söylenilene göre YunExpress Türkiye operasyonlarını askıya almış ve YunExpress kullanan Epomaker, Whatgeek gibi siteler de durumu teyit etmişler. Benim gibi boş boş bekleyen varsa bilgisi olsun. Deneme amaçlı bir şey yapıyordum yeni yeni öğreniyordum bir şeyleri. Kargo gelene kadar yaptığım projenin detaylarını unuttum1 ayım boşa gitti keşke en başta fedex ile sipariş verseymişim. JLCPCB ye yazdım, onlar da evet gümrükte problem var ne zaman çıkacağı belirsiz vs... ayın 27 sine kadar bekle gelmezse %50 iade verelim diyorlar
Vergi diye ödediğim tutar zaten sipariş tutarımın %50 si ediyor. Yeniden sipariş vereyim diyorum, sonra bu kartlar da gümrükten çıkar gelirse ne yapacağım o kadar prototip kartı çöpe mi atacağım diye düşünüp vazgeçiyorum.
42698 eklentisine bak
Kaç günde ulaştı? 5 tane mi?Robotistandan PCB söylemiştik elimize ulaştı. Kalitesi Süper. Öneririm ayrıca. 10x10cm 22 dolar kargo dahil.
Pcb sepetinden de sipariş geçmiştik gelince yorumumu güncellerim.
5 6 hafta sürüyor. 10 adet.Kaç günde ulaştı? 5 tane mi?