PCB Video Player

SefaDOGAN

Yeni Üye
Merhabalar, bir video player yapmak istiyorum SD karttaki videoyu bir döngü ile oynatacak ve hdmi portu ile bu görüntüyü ekrana yansıtacak. Bu proje için arduino veya raspberry pi kullanmak istemedim. Kendim bir PCB yapmak istiyorum. Açıkçası pek kaynak bulamadım bu konu ile ilgili. Bu konuda bilgili arkadaşlar varsa ilerleyeceğim yol ile ilgili beni aydınlatabilirler mi acaba?

Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar, bir video player yapmak istiyorum SD karttaki videoyu bir döngü ile oynatacak ve hdmi portu ile bu görüntüyü ekrana yansıtacak. Bu proje için arduino veya raspberry pi kullanmak istemedim. Kendim bir PCB yapmak istiyorum. Açıkçası pek kaynak bulamadım bu konu ile ilgili. Bu konuda bilgili arkadaşlar varsa ilerleyeceğim yol ile ilgili beni aydınlatabilirler mi acaba?

Teşekkürler şimdiden.
Herhangi bir pcb çizim programını kullanmayı biliyor musun?

Video çalma işi, videonun çözünürlüğüne bağlı olarak değişen, birim zamanda çok yüksek miktarda veri aktarımı gerektirir. Bunun için de yüksek performanslı işlemci gerekli. Böyle bir işlemci ile PCB tasarımı da çok zordur. Birçok firma dahi böyle yüksek hızlı dijital tasarım yapmamak için hazır modül kullanıyorken, senin kendine böyle bir hedef koyman oldukça iddialı.

Video çalma işi, videonun çözünürlüğüne bağlı olarak değişen, birim zamanda çok yüksek miktarda veri aktarımı gerektirir. Bunun için de yüksek performanslı işlemci gerekli. Böyle bir işlemci ile PCB tasarımı da çok zordur. Birçok firma dahi böyle yüksek hızlı dijital tasarım yapmamak için hazır modül kullanıyorken, senin kendine böyle bir hedef koyman oldukça iddialı.
En basit olarak hangi modülü kullanarak yapabilirim?

Raspberry pi ile olur. İşlemci modülü kullanmak istiyorsan, çok fazla çeşit var. Bir örnek olarak Variscite'nin modülleri olabilir. Biz bunları audio uygulamalarında kullanıyoruz ama video desteği de var.

Forum istatistikleri

Konular
7,719
Üyeler
3,117
Son üye
MekanikAdam

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back