volta
Kıdemli Üye
Erse kablo ve silikon kablosundan bende aldım. Henüz kullanmadım ama kaliteli izlenim veriyor. Şerit led kablosu aldım buradan. KAblo kalaylı ve iyi bir kabloya benziyor. Fiyat olarakta uygun. 4lü olduğu için aslında 4 metre kablo almış oluruyoruz. Kullanınca memnun kalırsam bu 6lı paket montaj kablosu yerine bundan alabilirim.4x0.50 almamışım. Ama aşağıya siparişleri ekledim.
20885 eklentisine bak
20886 eklentisine bak
Daha önce direnç.net sitesinden de çunu almıştım. Yumuşaklık gayet iyiyidi:
Silikonlu Prob Kablosu - Siyah - 1 Metre Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
Silikonlu Prob Kablosu - Siyah - 1 Metre ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Bitişik ve Blendajlı Kablo kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.netSilikonlu Prob Kablosu - Kırmızı - 1 Metre Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
Silikonlu Prob Kablosu - Kırmızı - 1 Metre ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Bitişik ve Blendajlı Kablo kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Bu arada ERSE sinyal kabloları dahiç fena değil kalite ve yumuşaklık konusunda.
4x0.22mm almıştım. Daha önceden aldığım 8x1mm kablodan var bir de.
Bunların arasından merak ettiklerinizi kontrol edip yazabilirim.
Rgb Kablo 4 Lü Şerit Led Kablosu 4X0.22 Kalaylı %100 Bakır 1 Mt Fiyatları ve Özellikleri
Rgb Kablo 4 Lü Şerit Led Kablosu 4X0.22 Kalaylı %100 Bakır 1 Mt en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com