Powerstation projesine trafo yaptırılacak

Zeux

Üye
Merhaba ,
Powerstation projemize toplamda 1,2k W trafo yaptırılacak.
2 adet 600 W olarak ta yapabilir yapacak olan arkadaş , ürün çok büyük değildir.
Detaylar için mesaj atarsanız sevinirim.

12V To 230V

Tormak trafo ile işin olmadı mı?
Aslında olmadı değil , çözüm kısmında alamaşadık , bize büyük bir trafo lazım değil aslında inventör'de olabilir , kart tasarımlarımız bitti ,artık trafo koymamız gerekiyor fakat kutudan büyük bir trafo koymamız mümkün değil , ortalama powerstation ağırlıkları 7-8 kilo biz 5 kg trafo koyarsak uygun olmaz

Powerstation projesi nedir? Aratınca elektrik santralleri falan çıkıyor, ama senin yapmaya çalıştığın başka bir şey herhalde. Tam olarak ne işe yarayacak bu projede ortaya çıkan ürün?

1.2kW guc dediğinizde ortalama büyüklük bellidir. Bu buyurun agirligin altına inilmez.

Siz devreyi hazırladık dediniz. Devreyi neye göre hazirladiniz?

Bu trafo konusu iki şekilde oluyor. Biri 50 hz sinüs sinyalleri çalışacak ise standart saç nuveli trafo kullanacaksınız. Ama sistemi yüksek frekansa göre dizayn ettiyseniz ferit nuveli trafo kullanacaksınız.

Siz öncelikle ne yaptınız?

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back