Taçsız Kral Pele
Aktif Üye
Bildiğim kadarıyla aselsanda falan daha çok VHDL kullanılıyor. ABD askeriyesinde de öyle ama dünya yavaş yavaş verilog'a kayıyormuş.
gowin 9k ve 20k devkitler türkiyede de ucuz nerdeyse ali fiyatına. ben videolarını izledim ve bir eksiğin göremedim tüm ihtiyacı karşılar.Ali'de GOWİN 20K var. Bu çipi deneyen oldu mu acaba?
SDK iki parçadan oluşuyor. 30 Euro limiti sağ olsun ayrı ayrı alınması gerekiyor, beraber alınca limite takılır.
sanırım kit bu. buradaki kdv dahil fiyatı 3000tl. aliden gelmesi + %60 vergiden ucuzdur.Ali'de GOWİN 20K var. Bu çipi deneyen oldu mu acaba?
SDK iki parçadan oluşuyor. 30 Euro limiti sağ olsun ayrı ayrı alınması gerekiyor, beraber alınca limite takılır.
linkte gösterilmiş 9k. ali'de ayni kart 5xx TL. Yani fiyatı öyle tutuyorlar ki aliden sipariş anlamsız olsun. Tüccar tayfası.gowin 9k ve 20k devkitler türkiyede de ucuz nerdeyse ali fiyatına. ben videolarını izledim ve bir eksiğin göremedim tüm ihtiyacı karşılar.
bu projede tercih etmeme sebebim chipler ucuz değil ve bulunabilirlik sorunu var.
kdv dahil 1071tl- amazonu beklemeye değmez.
Tang Nano 9K FPGA Geliştirme Kartı GOWIN GW1NR-9 RISC-V HDMI Satın Al 1.071,00 TL | F1Depo.com
Tang Nano 9K FPGA Geliştirme Kartı GOWIN GW1NR-9 RISC-V HDMI en uygun fiyatla F1Depo.com'da.| Aynı gün stoktan hızlı kargo ve taksit seçenekleriyle şimdi sipariş ver!www.f1depo.com
Türkiye'de distribütörü var:
Turkey | Distributors & Sales Rep. | About Us | GOWIN Semiconductor Corp.
GOWIN Semiconductor Corp.www.gowinsemi.comField Programmable Gate Array | Rutronik24 Distributor
Search and buy your parts in the Field Programmable Gate Array section. Delivery from our warehouse in central europe.www.rutronik24.com