PSU'daki oksitlenme diğer parçalara zarar verir mi?

Hocam yeni aldığımda oksitlenme yok zaten, eskisinde var sadece, o da sıvı döktüğüm için. Ama konumunun ismini bilmiyorum işte. Benim sorum, oksitlenme olan PSU sistemi çalıştırırken öbür parçalara yani anakart, ekran kartı vs zarar vermiş olabilir mi?
Havadan nem kapmamanı tavsiye ediyorum. Cihazın çok eski değilse diğer parçaların zarar göreceğini sanmıyorum. İlla ki cihazının durumundan emin olmak istiyorsan stres testi yapan programlar var. HeavyLoad, OCCT benim bildiklerim. Bunlardan biriyle sistemi birkaç saat teste tabi tut. Sorun varsa ortaya çıkar. Buna PSU yetmezliği de dahil olabilir :cheeky1:

Havadan nem kapmamanı tavsiye ediyorum. Cihazın çok eski değilse diğer parçaların zarar göreceğini sanmıyorum. İlla ki cihazının durumundan emin olmak istiyorsan stres testi yapan programlar var. HeavyLoad, OCCT benim bildiklerim. Bunlardan biriyle sistemi birkaç saat teste tabi tut. Sorun varsa ortaya çıkar. Buna PSU yetmezliği de dahil olabilir :cheeky1:
Cevabınız için teşekkürler hocam. Peki bu stres testleri kesin bir şey söylüyor mu?

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,443
Üyeler
3,025
Son üye
can.ince

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back