RF4 RF-7050PRO-FO19 Mikroskop

Anladığım kadarıyla japon malı sonuçta optik ekipman olunca kalitenin bir üst sınırı yok sonuçta fotoğraf makinesi lenslerinde de 3000 5000 dolarlık lensler mevcut bu mantıkla optik kalitesi yüksekliği nedeniyle bu fiyatı talep ettiğini düşünebiliriz. Ürünlerde ömür boyu garanti diyor.
 
Görebildiğim kadarıyle iyi bir boom'u var, bir sürü oküler çeşidi ve barlow lens çeşidi var. Ama bunlar o ilave fiyatı gerekçelendirmiyor bence. AmScope hem optik hem kamera olarak elektronik uygulamaları için gereken kaliteyi sağlıyor, fiyatı da bunun üçte biri.
 
O zaman boyle bir cihaz almanin anlami yok.

Senelerdir mercek sorunundan cok cektim. En son 500$ verip dis doktorlari ve cerrahlarin kullandigi gozluk tipi merceklerden aldim. Ama ondan da memnun kalmadim. Keske o zamanlar bu parayi mercege verecegime mikroskopa verseymisim.

Ne olur bana yardimci olun hic olmazsa bu sefer param cope gitmesin.

Boyle bir cihaz icin Aliexpress urunlerine mesafeli duruyorum. Plastik mercekli bir sey almak istemiyorum.
Mikroskop altina kimi zaman yagli tinerli asetonlu nesneler de koyup bakacagim.
 
Aldiktan sonra hayal kirikligina ugramis olmak gercekten kotu oluyor. Bence bulundugunuz ilde kullanan birine kisa bir ziyaret bence cok mantikli olacaktir. Boylece bahsedilen seyleri deneme imkani bulmus olursunuz.
 
Aldiginiz urunu bir sure kullanin ve detayli bir bilgilendirme alalim.
Mercekleri cam mi?

Plastik mercekler temiz goruntu verse de atelye ortaminda yag yada diger kimyasallar sicrayinca ovalayip sileyim derken cok kotu olabiliyorlar. Bu yuzden cam konusunda takintiliyim.
 
Aldiginiz urunu bir sure kullanin ve detayli bir bilgilendirme alalim.
Mercekleri cam mi?

Plastik mercekler temiz goruntu verse de atelye ortaminda yag yada diger kimyasallar sicrayinca ovalayip sileyim derken cok kotu olabiliyorlar. Bu yuzden cam konusunda takintiliyim.
Lensi böyle etkilerden korumak için 1x koruma lensleri var.

 
Hic yoktan iyidir ama ben gene de cam mercekli alacam. Cunku kendimi iyi taniyorum.

Gozluklerimde bile cam mercek kullaniyorum.
 
Barlow lens ile birlikte calisma mesafesi 20cm'e cikti. Harika oldu gercekten.


1709227169950.png
 
Pc ile baglanti denemedim. Ancak tablet ile HDMI uzerinden baglanti yaptim.
 

Forum istatistikleri

Konular
7,399
Mesajlar
124,907
Üyeler
3,002
Son üye
ronaydiner

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back
Top