Altair
Kıdemli Üye
TR fiyati 700$'mis. Kosa kosa Kasyan TV'ye gidiyorum.Ben özelliklerinden memnunum, bütün ihtiyacımı karşılıyor.
TR fiyati 700$'mis. Kosa kosa Kasyan TV'ye gidiyorum.Ben özelliklerinden memnunum, bütün ihtiyacımı karşılıyor.
TR fiyati 700$'mis. Kosa kosa Kasyan TV'ye gidiyorum.
Sen bu hack i yapip calistirmayi basardiniz mi?Üstelik fiyatı 2.5 kat fazla olan DL3031A ya hacklenebiliyor. Acele et!
Sen bu hack i yapip calistirmayi basardiniz mi?
Belki de bu yuzden uf olmustur. Hack'te bug vardir ya da 200W'ta calismasi gereken mosfetleri 350W ile zorlayinca dayanamayip patliyorlardir. Bunu uygulayip benzer sorun yasayan var mi diye bakmak lazim.Rigol Elektronik Yük DL3021 den DL3031 e dönüşüm
Herkese Merhaba, EEVBlog da gezinirken şunu buldum. https://www.eevblog.com/forum/testgear/dl3021-to-dl3031-conversion-discussion/msg4004695/#msg4004695 Konuyu açan kişi her iki yükü de karşılaştırmış ve donanımsal olarak bir fark olmadığını söylemiş. Forumda resimleri var. DL3021 deki eksik...mekatronik.org
28210 eklentisine bak
@taydin DL3021 ilk elimize ulastiginda yapmamiz gereken bir sey var mi? (programlamayi kastetmiyorum) Yani keske sunu yapsaydim bunlarla karsilasmazdim dedigin bir sey var mi? BIr forum da (nerede oldugunu hatirlamiyorum) sanki isinan bir sey vardi da 800 lere ulasiyordu gibi aklimda kaldi. resimdeki isaretli yer
Giris soketlerini olduklari gibi mi kullaniyorsunuz? 4mm jack girisi saglamamislar da.