Şarjlı mini matkap aldım.

TRON

Aktif Üye
17573452082612613947146324622451.jpg

Kutudan sadece bu üç malzeme çıktı.
Bunun Lion12v pil bataryası nasıl şarj edilecek?

Hızlı şarj destekli cep telefonu şarj cihazı ile deneyin. 5-9-11-12-15V verebiliyor

Yanında gelen bir ucu USB olan kablonun
matkap üzerinde veya batarya bloğu üzerinde girebileceği
dişi girişi bulamadım. Yani şarj için Giriş yok.

Son düzenleme:
Şimdi de ben merak ettim. USB soketini 12V bir adaptöre mi takacaksınız? Yoksa 5V USB den mi enerji alacak? Ya da fotoda olmayan bir adaptörü mü var?

Şimdi de ben merak ettim. USB soketini 12V bir adaptöre mi takacaksınız? Yoksa 5V USB den mi enerji alacak? Ya da fotoda olmayan bir adaptörü mü var?
Yanındaki kabloyu gördünüz mü Üzerinde 12 volt yazan minik kutucuk var.Az önce denedim ve normal telefon için kullanılan 5 volt adaptöre taktım .
Pile takacağım uçlarda 12 volt ölçtüm.
O minik kutucuk, 12 volta yükseltiyor.

O kablodan bende de var. Elektrik kesildiğinde powerbankı modeme bu kablo ile bağlıyorum. Modem 12 V ile çalışıyor. Powerbank dolu ise 7-8 saat çalıştırıyor.

Forum istatistikleri

Konular
8,247
Üyeler
3,279
Son üye
zeki yücel

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back