Emir oztkn
Aktif Üye
Onunla da olur.@Emir oztkn xl6009 olanı kullanacağım bu dediğin modül bana öğrenci olduğum için fiyatı yüksek geldi
- Giriş Gerilimi: 3-32V
- Çıkış Gerilimi: 5-35V
- Çıkış Akımı: 4A
Onunla da olur.@Emir oztkn xl6009 olanı kullanacağım bu dediğin modül bana öğrenci olduğum için fiyatı yüksek geldi
@Emir oztkn xl6009 kullanınca şöyle bir şey oluyor pilin 3.7v gerilimden 27v a kadar yükseltiyor 3.7v nın altında voltaj lazım ise önce xl6009 ile 27v a yükseltip sonra lm2596 ile düşürme yoluna gidebilirim
TRY 137.57 5%OFF | DC DC otomatik Boost/Buck dönüştürücü CC CV güç modülü 0.5-30V için 3A 35W/4A 50W ayarlanabilir regüle güç kaynağı voltmetre@Emir oztkn linki var mı modülün
Modül direkt olarak bir kutu ile taşınabilir güç kaynağı haline getirilebilir. Ama ben şimdilik bir şey yapmayacağım taşımam gerekirse bu şekilde de taşıyabilirim Yada ek olarak çalışma alanımda kullanmam gerekirse 12V'luk bir adaptör ile besleyip kullanabilirim. Benim için net bir şey şuan yok. Belki ilerde güzel bir kutu tasarlayıp kullanmak isteyebilirim .@Emir oztkn
Bu modül yetenekleri fazla bir cihaz özellikleri dps serisi regülatörlere benziyor output power kısmının 50w olması xl4015 i hatırlattı bana onda da 75w 4015 buck tipi olarak çalışıyor tabi hacim derdiniz yok ise 3s 2p olarak bir bms ile konfigüre edilir ise taşınabilir bir güç kaynağı
olabilir kullanım amacınız nedir?