O kabinin içine 18000 btu klima lazım.Ben kesin Türk üm. İş makinesi izlemek hoşuma gidiyor
İnsan 80kg girer 40kg çıkar o kabinden
O kabinin içine 18000 btu klima lazım.Ben kesin Türk üm. İş makinesi izlemek hoşuma gidiyor
Bu videoyu 2 gün önce bende izledim ve aynı soruyu kendi kendime sordum.7:18 de ne oluyor
Senin testere de kesim bittikten sonra arkasında kazınmış para deseni bırakıyor mu? 7:18Bende var o testereden, şu tam kapanma bitsin kendime 2000 Avro keseceğim
Senin testere de kesim bittikten sonra arkasında kazınmış para deseni bırakıyor mu? 7:18
Sendeki cihaz senin çalıştığın şirkette yoktur abi. O yüzden videodaki cihaz keldir, senin cihaz değilBununki bırakıyorsa benin testerenin başı kel mi?
Sad but true!Bundan çıkan sonuç arabesk iyi hücreleri öldürür adamı kanser yapar. Metalica kanserli hücreleri öldürür...
Ben kesin Türk üm. İş makinesi izlemek hoşuma gidiyor
Yetenek ayrı, para neredeyse oraya kaymak ayrı abi. Şimdi bu adam oturup türkü söylese bir Neşet Ertaş olamaz, piyano çalsa bir Fazıl Say olamaz. Hepsinden biraz var ama gençlikte daha çok para var. Gençler, sinamaydı, tiyatroydu, konserdi koşuşturuyor. Nerede hareketli bir ortam var oradalar. Yaşlılar öyle değil. Hayattan aldıkları tecrübe ile parayı nereye harcayacaklarını iyi hesaplıyorlar. Dolayısyla İsmail de parayı nereden kazanacaksa oraya kayıyor. Bana kalırsa güzel türkü ve arabesk söyler.Şaşırdım gerçekten. Klavye kablosu makas ile kesilmiş bas gaza klipleri yapan birinden bu kadar hüner beklemezdim. Biz şurada çantada 5 sene taşıdığımız flütü çalamıyoruz daha..