Merhabalar dps5005 ayarlı güç kaynağımı beslemek için kullandığım iki adet 19V ve 4.7A'lik laptop SMPS devrelerini seri bağlayarak kulanıyorum ancak çekilen belirli güç degerlerinde tiz sesler çıkmaya başlıyor ve bu çok can sıkıcı nerdeyse güç kaynağını kullanamaz hale geldim ses çok yüksek degil ancak ben bu tarz seslerden çok rahatsız olurum devrelerin tamamını inceledim kontrol etim bozuk bir şey bulamadım filtre kondansatörlerin degerini artırdım bobin kısmına yapıştırıca döktüm osilatör kondansatörünü değiştirdim vs. kontrol etmediğim yer kalmadı diye bilirim
fotoğraftaki ikisini seri bağlayıp kulanıyorum ikisindende ayrı ayrı ses çıkıyor aynı zamanda aydınlatmalar için kullandığım SMPS'te ise hiç ses yok onunda fotoğrafını ekliyorum
bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu var mı daha önce forumda sercan beyin aldıgı smps'te böyle bir sorun vardı ancak o bir direnç ile sorunu çözmüştü ben denedim olmuyor benim smps çekilen farklı güç degerlerinde ses çıkarıyor sabit bir direnç ile çözülemez sanırım.
fotoğraftaki ikisini seri bağlayıp kulanıyorum ikisindende ayrı ayrı ses çıkıyor aynı zamanda aydınlatmalar için kullandığım SMPS'te ise hiç ses yok onunda fotoğrafını ekliyorum
bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu var mı daha önce forumda sercan beyin aldıgı smps'te böyle bir sorun vardı ancak o bir direnç ile sorunu çözmüştü ben denedim olmuyor benim smps çekilen farklı güç degerlerinde ses çıkarıyor sabit bir direnç ile çözülemez sanırım.