Sıcak Hava Üflemeli Havya İstasyonu Önerisi

Yipman

Yeni Üye
Atölyemde elektronik tamiratı ve çeşitli projeler yapıyorum. LED TV besleme kartları, ana kartlar ve bazen de SMD devre elemanlarının bulunduğu kartlarla uğraşıyorum. Hava sıcaklığı ve akışı daha düzenli olduğu için diyaframlı bir sıcak hava üflemeli ve içinde havya istasyonu olan bir ürün almayı düşünüyorum. Bazı ürünlerin marka ve modellerini aşağıda sıraladım; tecrübelerinize dayanarak bu modellerden birini veya bütçemi (maksimum 6.000 TL) aşmayacak başka ürünleri önerebilir misiniz?

İstasyonların kronik bir sorunu var mı? Çabuk arıza yapıyorlar mı? Arıza durumunda yedek parça temini kolay mı? Yedek uç bulmak zor veya pahalı mı? Bu kriterleri göz önünde bulundurarak bir istasyon almak istiyorum.

1. Sunline 852D+ Diyafram
  2. Yihua 852D+SE
  3. Class 852D+
  4. Prolink P-52 DP
  5. Quick 706W+
  6. Wellhise WH 872D
  7. Baku BK-702L

Son düzenleme:
Quick 861DW ürünün bir süredir kullanıyorum. Bu forumdan arkadaşların tavsiyeleri ile almıştım. Gayet memnunum. Sıcaklık ve üfleme ayarları ve tutma sapı açısından gayet beğendiğim bir ürün. Ürünle birlikte birden fazla uç da geliyor.
1783195738756.png

Quick 861DW ürünün bir süredir kullanıyorum. Bu forumdan arkadaşların tavsiyeleri ile almıştım. Gayet memnunum. Sıcaklık ve üfleme ayarları ve tutma sapı açısından gayet beğendiğim bir ürün. Ürünle birlikte birden fazla uç da geliyor.
48247 eklentisine bak
Merhaba, havya özelliği de olsun istiyorum bu üründe sadece sıcak hava var.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
9,262
Üyeler
3,801
Son üye
deniz

Son kaynaklar

Back