Şifre Uyarısı

Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
99
Siteye giriş yaparken şifremi yazıp enter a bastığımda şöyle bir uyarı aldım.
Benden kaynaklı bir şey olabilir belki ama yine de uyarayım.
Veri güvenliğinin kalmadığı şu zamanda şifrenizi yenilemeniz iyi olur :)
 

Ekler

  • asd.PNG
    asd.PNG
    11.1 KB · Görüntüleme: 132
Hmm ilginç, şimdi ben Chrome ile denedim bir uyarı vermedi. Bunu Chrome'un kendisi mi söylüyor yoksa bir çeşit güvenlik eklentisi mi?
 
Zaten Chrome olsun Firefox olsun farketmez, hepsi bizi izliyor ve bütün verileri de "merkeze" gönderiyor :) Açık kaynak olduğuna bakmayın, Onlarca milyon satır kaynak kodunun içinde kim uğraşacak bizim şifreleri gönderen kodun hangisi olduğunu bulmaya ...
 
Aynı eposta adresi ile aynı şifreyi başka sitelerde de kullanıyorsun, bu sitelerden biri patlıyor ve şifren ifşa oluyor. Chrome'un şifreleri hatırla özelliğini kullanıyorsan bunlar içinde tanımlı olanları bildiğinden karşılaştırma yapıyor... Diğer türlü bulsa bile söylemez! :D
 
Aşağıdaki siteden telefon numaranızı ve eposta adreslerinizi kontrol edebilirsiniz. Son facebook ihlalinden ben de etkilenmişim. Eposta adresim 7 farklı site sebebiyle ifşa olmuş.

https://haveibeenpwned.com/
 
Buna göre 1 hotmail 2 ve gmail hesabim 1 database de paylaşılmış :eek:o_O

Eğer liste biçimli paylaşılmış ise eposta adresinizi şifreniz ile birlikte en altta görebiliyorsunuz. :cheeky1: Eğer şifrenizi göremiyorsanız Google'da eposta adresinizi arattığınızda kesin görürsünüz. Maalesef bu yöntemle ücretli hizmetlerim çok kez çalındı.
 
Eğer liste biçimli paylaşılmış ise eposta adresinizi şifreniz ile birlikte en altta görebiliyorsunuz. :cheeky1: Eğer şifrenizi göremiyorsanız Google'da eposta adresinizi arattığınızda kesin görürsünüz. Maalesef bu yöntemle ücretli hizmetlerim çok kez çalındı.
E-posta adımı görmedim, onun yerine 1password önerisi reklamı vardı. Henüz şifre değiştirmedim ama herhangi bir gönderi mesaj paylsimi da yok.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,657
Mesajlar
97,312
Üyeler
2,438
Son üye
İbrahimSönmez

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top