fide
Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
Uzun zamandır kapalı alanda otonom hareket edecek robot ile uğraşıyorum. Şimdiye kadar hep donanım tarafı ile uğraştım. Daha doğrusu şase ile uğraştım. Nispeten basit kısımlar idi.
Odrive ile yaşadığım problemleri alağıdaki başlıkta yazmıştım.
Bldc motor sürücü sorunumu çözecek kart bugün geldi.
Henüz enerji verip denene fırsatım olmadı ama kullanım detayları ve tecrübeleri burdan paylaşmaya çalışacağım.
Odrive açık kaynak bir platform. Konuyu açtığım tarihte Aliexpress ve Amazon üzerindeki satışlarda 2200₺ den 6300₺ ye kadar fiyat aralığı var. Muhtemelen malzeme kalitesi ve satış politikası ile ilgili bir durum var.
Şimdi robotun şasesi bitmek üzere. Bundan sonra asıl konu olan yazılım kısmı var. Burada karşılaştığım zorluklar, bulunan çözümler vb konuları tutorial olarak yazmayı düşünüyorum.
Odrive ile yaşadığım problemleri alağıdaki başlıkta yazmıştım.
Bldc motor sürücü sorunumu çözecek kart bugün geldi.
Henüz enerji verip denene fırsatım olmadı ama kullanım detayları ve tecrübeleri burdan paylaşmaya çalışacağım.
Odrive açık kaynak bir platform. Konuyu açtığım tarihte Aliexpress ve Amazon üzerindeki satışlarda 2200₺ den 6300₺ ye kadar fiyat aralığı var. Muhtemelen malzeme kalitesi ve satış politikası ile ilgili bir durum var.
- fide
- Cevaplar: 51
- Forum: Sohbet Odası
Şimdi robotun şasesi bitmek üzere. Bundan sonra asıl konu olan yazılım kısmı var. Burada karşılaştığım zorluklar, bulunan çözümler vb konuları tutorial olarak yazmayı düşünüyorum.